Pareri despre A+ Gaming K5-Bendis

Am modificat articolul ultima data pe: 01.04.20

 

Avantaje:

Modelul are un finisaj waterproof, cu scurgeri laterale pentru lichidele varsate. 

Materialul din care e facut e cauciucat si dur la exterior, pentru durabilitate. 

Palm rest-ul generos asigura ergonomie si confort la intrebuintare indelungata. 

Dispune de doua porturi USB care fac folosirea stick-urilor mai usoara. 

Fiecare tasta e iluminata separat, pentru observare rapida. 

 

Dezavantaje:

Din nefericire, modelul nu are functie anti-ghosting, asa ca daca sunt apasate mai multe taste in acelasi timp, ele pot sa nu raspunda la comenzi, iar daca butoanele nu sunt iluminate in nuanta specifica, deslusirea lor in conditii slabe de lumina este defectuoasa, suprafata putandu-se zgaria relativ usor, si lipsesc butoanele multimedia. 

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

Tastatura A+ gaming K5-Bendis reprezinta un produs accesibil pentru nisa de piata formata din obiecte cu actionare mecanica, dispunand de un design ergonomic confortabil si de o protectie tripla waterproof, care va tine tastele in siguranta in cazul in care pe ea sunt varsate lichide, acestea scurgandu-se prompt prin canalele interioare, ajungand pe margini si putand fi curatate fara dificultati. Totusi, mentionam faptul ca asta nu inseamna ca produsul poate fi spalat manual sau supus unui jet prelungit de apa, caz in care se poate strica. Exteriorul si carcasa intr-un stil clasic de gaming, cu o rama groasa si accente de culoare rosii pe un fundal negru, notifica potentialul cumparator ca e vorba despre un produs pentru jocuri. Finisajul tastelor inscriptionate cu laser, pentru a nu se sterge sau decoji in timp, este dintr-un plastic usor cauciucat, de tip ABS, dar dur, conferindu-i o alura de perseverenta si rezistenta in fata socurilor de impact. Pentru conectarea la PC se foloseste de un cablu lung, de 2 metri, cu intarituri, pentru rapiditate in ce priveste transferul comenzilor. 

Pentru ca utilizatorul sa ramana confortabil in scaun pentru cateva ore, fara ca incheieturile sa ii oboseasca, modelul are incorporat in partea inferioara un palm rest generos, ce face trecerea de la taste spre birou. Astfel, cantul mainii nu va mai fi proptit si nu va deveni dureros la fel de repede, ajutand la mentinerea comoditatii si a dorintei de a continua jocul. 

Pentru a folosi stick-uri USB sau a conecta mai usor alte dispozitive, pe partea laterala a tastaturii se afla doua porturi USB numai bune de intrebuintat, in special atunci cand se doreste descarcarea unor poze si videoclipuri de pe telefonul mobil ori camera sau cand are loc copierea unor fisiere pe stick. 

Acest detaliu este de folos mai ales cand PC-ul se afla jos, pe podea, iar accesul la porturile sale este ingradit sau mai dificil de realizat. In acest fel, utilizatorul are la indemana, in proximitate, porturile necesare. 

Pentru a fi vizibile si pe timpul noptii, dar si ziua, tastele sunt iluminate cu beculete LED fiecare, separat. Desi culoarea nu poate fi schimbata, aceasta fiind albastru, este o aditie care nu ar trebui sa scape niciunei tastaturi mecanice care se respecta. Si, desi face parte din sfera variantelor la pret redus, pentru publicul incepator, ofertei A+ Gaming nu ii lipsesc cele mai importante aspecte ale acestor periferice. 

 

Concluzie

Cu toate aspectele sale pozitive si micile inconveniente ce apar pe ici, pe colo, acest model atrage publicul incepator in ce priveste gamingul, avand un design frumos si durabil, permitand vizualizarea tastelor in conditii de lumina slaba gratie iluminarii individuale a acestora si ofera chiar si porturi rapide de conectare cu alte gadgeturi, avand toate ingredientele necesare unei tastaturi mecanice entry level. 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre