Pareri despre ASUS WT425

Am modificat articolul ultima data pe: 27.03.20

 

Avantaje:

Rezolutia maxima pe care o pune la dispozitie e de 1600 dpi si poate fi reglata printr-un buton special.

Functioneaza prin intermediul undelor radio si are orificiu special pentru receiverul necesar la stabilirea legaturii dintre el si computer.

Vine cu o serie de butoane ce fac navigarea pe Internet mai simpla si placuta.

Energia de care are nevoie e furnizata de o baterie AA si pentru o autonomie cat mai mare, device-ul se inchide automat.

E un model silentios, ce nu va fi deranjant pentru persoanele care se afla in aceeasi incapere cu tine.

 

Dezavantaje:

Chiar daca are butoane in plus fata de alte gadgeturi de acest fel, acestea nu sunt programabile, ci trebuie folosite strict in modul in care au fost gandite (inainte/inapoi in browser). Device-ul este unul potrivit pentru dreptaci, avand in vedere modul in care e construit si pozitionarea butoanelor laterale.

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE:

Daca nu vrei cel mai banal mouse, ci doresti sa incerci o experienta ceva mai imbunatatita, data de un device cu butoane suplimentare, ai putea opta pentru acest model, care are o rezolutie de 1600 dpi, dar care poate fi ajustata si la 1000 dpi, prin apasarea unui buton pozitionat in proximitatea rotitei de derulare, pe care e inserat textul “DPI”.

 

 

Acest mouse optic wireless emite semnal cu ajutorul unui receptor cu frecvente radio, ce trebuie introdus in computer. Astfel, se va stabili o legatura mai putin predispusa la intreruperi si interferente, atata timp cat respecti raza de actiune care e de aproximativ 7-8 metri. Daca nu il folosesti pentru o perioada indelungata, poti sa pastrezi in orificiul special de pe spate receptorul, pentru a nu-l pierde. 

Spuneam la inceput ca acest model e unul ceva mai special, pentru ca are butoane suplimentare. Chiar daca nu sunt programabile, acestea contribuie la imbunatatirea experientei pe care o poti avea. Pe langa rotita de scroll (care are si functie de middle click) si tastele pentru click-uri, mai exista si un buton pentru a schimba rezolutia si doua ce permit derularea paginilor atunci cand navighezi pe Internet. 

Un alt avantaj al acestui gadget e si faptul ca se alimenteaza cu o baterie de tip AA, ce e capabila sa furnizeze suficienta energie pentru a-l intrebuinta timp de 2-3 luni, poate chiar si mai mult, daca nu il folosesti peste 5-6 ore pe zi. Are si functia de inchidere automata, ceea ce ajuta la economisirea bateriei. Mouse-ul va deveni din nou activ la un simplu click. 

Bateria necesara la o prima utilizare este inclusa in pachetul de achizitie, deci, vei putea folosi device-ul imediat dupa ce il primesti. 

Faptul ca e silentios e un alt mare plus, deoarece exista o multime de persoane care sunt deranjate de zgomotul produs la apasarea butoanelor. Ei bine, acest model va fi placut de folosit, din acest punct de vedere, deci, merita sa il cumperi daca te intereseaza si acest aspect. Colegii de birou sau persoana care doarme in camera cu tine nu va mai fi deranjata de cum se aude mouse-ul tau atunci cand il folosesti intens.

 

Concluzie:

Ia in calcul aceasta achizitie daca doresti sa navighezi mai simplu si rapid pe diverse site-uri, daca vrei sa poti regla in doua trepte rezolutia sau daca esti in cautarea unui mouse ce sa nu fie zgomotos in timpul utilizarii. El se conecteaza la computer printr-un receptor cu frecvente radio si se inchide automat daca nu il folosesti o anumita perioada de timp.

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre