Pareri despre castile wireless A+ SBG1

Am modificat articolul ultima data pe: 05.04.20

 

Avantaje:

Le poti folosi chiar si atunci cand nu ai baterie, deoarece includ si un cablu detasabil.

Se incarca rapid si ofera o autonomie decenta, de pana la 8 ore. 

Sunetul redat e unul calitativ, gratie functiilor utile si a razei de frecvente intre 20 si 22.000 Hz.

Sunt confortabile, avand difuzoare mari si banda de sustinere reglabila. 

Pe cupe vei gasi butoane care permit accesarea cu usutinta a diverselor functii.

 

Dezavantaje:

Nu sunt cele mai bune casti de pe piata, dar nici nu pot astepta la performante excelente, avand in vedere pretul de achizitie. Printre nemultumirile cumparatorilor se regasesc frecvent probleme precum calitatea destul de proasta  microfonului, dar si defectiunile care apar destul de rapid cand vine vorba de conexiunea prin Bluetooth. 

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

Primul avantaj cu care pluseaza aceste casti Bluetooth bune e faptul ca permit atat conexiunea wireless, cat si pe cea clasica, prin fir. Vin la pachet cu un cablu ce are Jack de 3.5 mm, acesta putand fi intrebuintat atunci cand doresti un semnal extrem de bun sau cand te lasa bateria si vrei sa le poti folosi fara probleme.

Fata de alte modele, poate ti se pare ca autonomia de 8 ore e una prea mica. Insa, ia in calcul faptul ca se incarca destul de rapid, in 1-2 ore, deci, le vei putea folosi destul de repede. Va trebui sa le incarci zilnic, dar nu va fi o problema din moment ce apoi le poti folosi intreaga zi. In plus, pentru pretul la care pot fi achizitionate, autonomia e chiar demna de apreciat.

Aceste casti sunt capabile sa redea un sunet decent. Cei care le utilizeaza spun ca acesta e mai calitativ si puternic prin fir, dar e in regula si cand utilizezi tehnologia Bluetooth. Pentru a reda atat sunete joase, cat si inalte, plaja de frecvente e cuprinsa intre 20 si 22.000 Hz. In plus ele izoleaza destul de bine si zgomotele de fundal, insa nu prin functia noise canceling, ci prin dimensiunea difuzoarelor, care acopera in totalitate urechile. 

Daca iti pui intrebari in legatura cu gradul de confort pe care il vei resimiti cand intrebuintezi aceste casti, afla ca ele sunt foarte comode. Difuzoarele mari se fixeaza bine pe urechi si nu incomodeaza, iar banda ajustabila te va face sa le reglezi dupa cum e mai placut pentru tine. 

Un ultim avantaj pe care vrem sa-l dezvoltam putin e legat de butoanele prezente pe cupe. Acestea iti vor permite sa folosesti cu usurinta anumite functii: ajustare volum, preluare apeluri, derulare melodii. 

Intr-o prima faza e probabil sa ti se para destul de dificil de folosit, din cauza pozitionarii lor, dar in timp, te vei obisnui si vei vedea ca totul va fi mult mai simplu si rapid de setat. Astfel, nu va mai trebui sa scoti mereu telefonul din buzunar pentru a regla intensitatea sunetului, ca sa raspunzi la telefon sau sa cauti melodia preferata.

 

Concluzie:

Sunt casti Over Ear,care se vor simti confortabil pe cap si care pot fi reglate asa cum iti e mai placut. Ele pot fi folosite si pentru a vorbi la telefon, au butoane utile pentru reglarea volumului, schimbarea melodiilor si preluarea apelurilor. Pot fi intrebuintate cu ajutorul tehnologiei wireless, dar si prin fir, daca te lasa bateria sau preferi o astfel de varianta. 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre