Pareri despre castile wireless Bose QuietComfort 35 II

Am modificat articolul ultima data pe: 05.04.20

 

Avantaje:

Ofera multiple posibilitati de conectare. 

Au functii utile ce te vor ajuta sa ai o experienta cat mai placuta. 

Sunt de tip Over Ear, acoperind in totalitate urechea. 

Redau un sunet de calitate superioara.

Au o autonomie de pana la 20 de ore si vin cu functia de incarcare rapida. 

 

Dezavantaje:

Unii utilizatori au remarcat faptul ca la o distanta chiar si de 4-5 metri se pierde din semnal (cu toate ca in manual e specificat 9 metri), motiv pentru care va trebui sa stai destul de aproape de dispozitivul de pe care doresti sa redai sunetele, in cazul in care vrei sa nu ai astfel de inconveniente. Totodata, nu exceleaza la capitolul legat de anularea zgomotului din fundal, chiar daca acest lucru e ajutat si de difuzoarele care acopera in totalitate urechea. 

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

Primul mare avantaj pe care il au aceste casti wireless e dat de posiblitatile multiple de conectare. Ai la dispozitie tehnologiile Bluetooth si NFC, care permit legatura fara fir. Ele te vor scapa de cablurile inutile, dar trebuie sa ai grija sa nu te indepartezi prea mult de device-ul de redare. 

Apoi, mai poti folosi si un cablu Jack de 3.5 mm, clasic, in eventualitatea in care vrei un semnal si mai bun sau ramai fara baterie. Pentru asta, pachetul de achizitie include un fir de 120 cm. 

 

 

Functiile prezente pe aceste casti vor contribui la imbunatatirea experientei pe care o vei avea. Cea legata de anularea zgomotului de fundal exista, insa se pare ca nu e deosebit de reusita. E insa decenta. Apoi, mai ai inclus si microfonul, care iti va permite sa preieie si initiezi apeluri telefonice in timp ce utilizezi castile, astfel incat sa fii mereu in legatura cu cei dragi. 

O alta functie utila e Google Assistant, cu ajutorul careia poti sa redai muzica, sa gestionezi diverse sarcini sau sa asculti anumite texte, totul prin comenzi vocale, apasand de un buton prezent pe una dintre cupe. 

Castile aduse acum in atentia ta sunt de tip Over Ear, asadar iti vor acoperi in totalitate urechile. Ele sunt construite in asa fel incat sa nu incomodeze, pot fi reglate dupa cum iti e mai confortabil si contribuie si la izolarea zgomotelor din mediu. 

In privinta modului in care e redat sunetul, aceste casti ofera o calitate foarte buna. Ele sunt dotate in acest sens cu egalizator de volum, noise cancelling si posibilitatea intrebuintarii si cu fir, ceea ce contribuie la un continut audio mai puternic si un bas mai pronuntat. 

Pentru a alimenta aceste casti, va trebui sa le tii la incarcat pentru circa 2 ore si 30 de minute. Dupa, ele vor oferi o autonomie de pana la 20 de ore. Insa, daca nu ai timp sa astepti atat si ai nevoie urgenta de ele, atunci ai la dispozitie functia de incarcare rapida, care va oferi o autonomie  de 2h 30 daca le lasi conectate la priza 15 minute. 

 

Concluzie:

Recomandam aceste casti persoanelor care vor modele Over Ear care sa redea sunetul la o calitate buna, care doresc sa aiba pentru orice eventualitate si posibilitatea conexiunii prin fir si care doresc o autonomie de pana la 20 de ore si functia de incarcare rapida. Ele trebuie insa folosite cat mai aproape de dispozitivul la care le-ai “legat”, daca vrei rezultate bune. 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre