Pareri despre castile wireless JBL T450

Am modificat articolul ultima data pe: 03.04.20

 

Avantaje:

Surprind cu o calitate a sunetului decenta.

Ofera o autonomie de pana la 11 ore. 

Designul e unul placut si confortabil. 

Sunt dotate cu microfon si butoane ce faciliteaza controlul diverselor actiuni. 

Conexiunea wireless se face prin Bluetooth, ceea ce inseamna ca pot fi folosite la dispozitivele care au o astfel de tehnologie.

 

Dezavantaje:

Castile acestea nu ofera si posibilitatea folosirii prin fir, in cazul in care ramai fara baterie, ci sunt doar wireless si trebuie sa fie incarcate de fiecare data cand le intrebuintezi. O alta nemultumire a unor utilizatori consta in calitatea convorbirilor telefonice. Se pare ca se aude un usor fasait si vocea interlocutorului nu e de fiecare data clara.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

Daca alegi sa cumperi aceste casti, te vei bucura in primul rand de un sunet de calitate. Basul va fi unul puternic si profund, iar frecventa de raspuns e cuprinsa intre 20 si 20.000 Hz. Continutul audio este emis prin doua difuzoare de 32 mm, care iti vor acoperi in totalitate urechile si vor izola zgomotele pe care le auzi in fundal. 

 

 

Autonomia bateriei este de pana la 11 ore in cazul acestor casti. E o valoare foarte buna, daca ne raportam la pretul de achizitie pe care il au. Nu va trebui sa le incarci zilnic, daca nu asculti permanent muzica, ci le folosesti ocazional cand mergi pe jos, cu mijloacele de transport in comun si asa mai departe. Trebuie sa urmaresti sa le alimentezi la timp pentru a te putea folosi de ele cand ai cea mai mare nevoie. 

Inca de la primul impact, aceste casti atrag prin designul pe care il au. Sunt albastre, motiv pentru care vor fi un plus de culoare la tinuta ta. Ele sunt realizate in asa fel incat sa se plieze pentru a fi transportate mai usor si difuzoarele sunt legate printr-o banda reglabila, ceea ce contribuie la un grad mai ridicat de confort, deoarece le poti ajusta dupa cum ai nevoie. 

Daca vrei sa folosesti castile si pentru a avea conversatii telefonice sau prin tot felul de aplicatii, atunci ai inclus si un microfon. Acesta e discret si decent. Nu e cel mai bun, dar nici nu e de o calitate jalnica. Pentru o utilizare simpla si placuta, pe difuzoare vei regasi butoane utile in reglarea volumului/derularea melodiilor si in preluarea de apeluri. Cu putin exercitiu vei invata sa le folosesti rapid si confortabil. 

Conexiunea wireless se face la aceste casti prin intermediul tehnologiei Bluetooth, ceea ce inseamna ca ele vor fi compatibile cu device-urile ce o au incorporata (telefoane mobile inteligente, laptopuri, computere, console etc). Nu e ca in cazul modelelor cu receptor, ce pot fi imperecheate doar cu PC-urile, consolele sau alte aparate cu interfata USB si care depind de respectivul dispozitiv care foloseste la randul sau un cablu sau un stick USB special. 

 

Concluzie:

Daca vrei casti pentru activitati obisnuite (aici sugestiile noastre comparate), acestea pot fi o buna varianta, deoarece au un sunet de calitate, pot fi conectate prin Bluetooth si au o autonomie de pana la 11 ore. Ele au un design placut si simplu, au incorporat un microfon si detin butoane ce le fac simplu de intrebuintat. Nu au fir in eventualitatea in care ti-ai dori o astfel de dotare. 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre