Pareri despre castile wireless Samsung Gear IconX

Am modificat articolul ultima data pe: 04.04.20

 

Avantaje:

Au dimensiuni reduse pentru a fi mai putin observabile si usor de luat mereu dupa tine. 

Vin functii utile precum: rezistenta la apa, reglare volum, derulare melodii, preluare apeluri. 

Se conecteaza cu usurinta, prin Bluetooth si au o raza de actiune de 10 metri. 

Autonomia pe care o ofera este decenta si pot fi incarcate cu ajutorul carcasei pe care o vei primi odata cu castile. 

Au memorie proprie, pentru a putea fi intrebuintate chiar si fara telefon.

 

Dezavantaje:

Forma pe care o au aceste casti nu este una foarte prietenoasa, ele nefiind comode pentru toata lumea. In plus, difuzoarele nu sunt legate intre ele, motiv pentru care le poti rataci destul de usor daca nu esti atenta. Sunt de culoare roz, ceea ce ne face sa afirmam ca sunt mai potrivite pentru persoanele de sex feminin, deoarece in general barbatii nu sunt adeptii acestei nuante.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

Primul avantaj pe care aceste casti wireless, In Ear il aduc e legat de faptul ca sunt foarte mici. Ele se introduc in urechi si doar o mica parte se afla la vedere. Masoara doar 18.9 x 26.4 x 26 mm si cantaresc 6.3 grame. Le vei putea lua mereu cu tine, nu vor ocupa mult spatiu si bineinteles ca nu vei avea cabluri in care sa te incurci si care sa se incalceasca prin buzunare.Device-urile acestea sunt simplu de intrebuinta, oferind o serie de functii utile. In primul rand sunt rezistente la apa, mai exact la stropire, deci, nu te ingrijora daca te prinde ploaia. Apoi, suprafata lor exterioara e tactila si in functie de cum apesi vei putea da o serie de comenzi, dupa cum urmeaza: redare/pauza muzica (o atingere), derulare urmatoarea melodie/preluare apeluri (doua atingeri), revenire la piesa anterioara (trei atingeri), reglare volum (glisare stanga-dreapta) si citire meniu (atingere si tinere apasata). 

Pentru a face legatura dintre aceste casti si un dispozitiv de redare te poti folosi de tehnologia Bluetooth. Astfel imperechezi device-urile si cu ajutorul aplicatiei vei putea gestiona anumite actiuni si de pe telefon, de exemplu, mai ales atunci cand faci diverse exercitii fizice si vrei sa monitorizezi cu usurinta totul. Raza de actiune in acest caz este de 10 metri, deci nu va trebui sa tii smartphone-ul mereu in mana. 

In ceea ce priveste autonomia, fiecare casca in parte are o durata de functionare de circa 3 ore. Daca le vei folosi impreuna, acesta e timpul, daca le vei utiliza separat, bineinteles ca el se dubleaza. Pentru a le alimenta, in pachet vei avea inclusa o carcasa cu dimensiuni de 30.3 x 92 x 35.3 mm si cu o greutate de 52 grame. Poti incarca simultan castile sau separat, in functie de cum ai nevoie, de cum alegi sa le intrebuintezi. 

Un ultim mare avantaj pe care vrem sa-l mentionam tine de memoria interna a acestor device-uri. Ele vin cu o astfel de functie, iar capacitatea de stocare e de 3.5 GB. Vei avea la dispozitie o multime de spatiu pentru a copia melodiile tale preferate, carti audio, podcast-uri etc. 

 

Concluzie:

Achizitioneaza aceste casti daca iti sunt comode modelele ce se introduc in urechi si daca vrei device-uri cu memorie proprie, usor de controlat prin gesturi tactile (chiar daca o sa-ti ia putin timp sa te obisnuiesti cu ele). Pot fi folosite impreuna sau separat, iar fiecare in parte ofera o autonomie de circa 3 ore. 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre