Pareri despre castile wireless Sennheiser HD 4.40 BT

Am modificat articolul ultima data pe: 02.04.20

 

Avantaje:

Ofera un sunet de calitate, clar si placut.

Vin cu o autonomie a bateriei destul de mare, pentru a nu le incarca in fiecare zi. 

Au un design simplu, care ofera si confort in timpul utilizarii. 

Anumite comenzi pot fi accesate cu ajutorul butoanelor inserate pe cupe. 

Prezinta caracteristici cheie precum: microfon inclus, posibilitatea conectarii prin fir si NFC.

 

Dezavantaje:

Avand in vedere faptul ca sunt Over Ear si acopera in intregime urechea, in mod clar nu sunt o buna optiune pentru persoanele care vor modele mai putin observabile, care sa ocupe putin loc si sa fie foarte simplu de transportat. Totodata, butoanele de pe difuzoare pot fi mai dificil de accesat intr-o prima faza.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

Primul avantaj pe care vrem sa il discutam cu privire la aceste casti wireless Over the Ear tine de calitatea sunetului. Frecventa de 18-22.000 Hz va ajuta la redarea unor sunete care au atat tonuri joase, cat si inalte. Zgomotele de fundal sunt izolate foarte bine, datorita faptului ca exista tehnologii responsabile de acest lucru (noise cancelling), dar si a modului in care sunt construite, deoarece cupele sunt mari si acopera in totalitate urechile. 

Daca vrei sa te bucuri de utilizarea unor casti care sa aiba o autonomie mare, acestea sunt foarte potrivite. De ce? Pentru ca promit o durata de redare de pana la 25 de ore. Si se pare ca in practica lucrurile stau foarte bine la acest capitol, utilizatorii fiind de cele mai multe ori multumiti de acest aspect. 

In ceea ce priveste designul, acesta e unul cat se poate de calsic. Cupele au o forma usor ovala, iar banda care le uneste este ajustabila, astfel incat sa poti regla dimensiunea dorita, pentru a-ti fi totul cat mai confortabil. Greutatea nu e una mare, ci cantaresc doar 225 grame, deci, nu le vei simti grele pe cap. Sunt de culoare neagra si pot fi pliate pentru a le transporta cu usurinta. 

Daca vrei sa ai acces rapid la unele dintre cele mai importante comenzi, pe cupe sunt prezente o serie de butoane. Cu ajutorul lor poti prelua apelurile pe care le primesti, poti sa ajustezi volumul sau sa schimbi piesa care se aude in difuzoare. Da, initial e posibil sa iti fie putin incomod de folosit, dar cu timpul te vei obisnui si totul va fi mult mai simplu si rapid. 

Si in final, un ultim avantaj pe care vrem sa-l aducem in atentia ta tine de prezenta unor caracteristici cheie deosebit de importante, care te vor ajuta sa ai o experienta placuta: microfonul va contribui la convorbiri de calitate atunci cand vrei sa vorbesti la telefon cu ajutorul castilor, in eventualitatea in care nu mai ai baterie, poti folosi conexiunea prin fir, si pentru a imperechea cu usurinta device-urile cu aparatul de redare ai la dispozitie tehnologiile NFC si Bluetooth. 

 

Concluzie:

Cumpara aceste casti Over Ear daca vrei un sunet de calitate, puternic, fara zgomote de fundal, un design simplu, care ajuta si la cresterea gradului de confort, cupe cu butoane pentru cele mai frecvente comenzi si o autonomie a bateriei ce sa nu necesite incarcarea zilnica. Conexiunea poate fi facuta cu usurinta chiar si prin fir, daca ramai fara baterie sau vrei un sunet si mai puternic.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre