Pareri despre castile wireless Skullcandy Crusher

Am modificat articolul ultima data pe: 05.04.20

 

Avantaje:

Sunt Over Ear, ceea ce inseamna ca izoleaza foarte bine sunetul. 

Pot fi conectate si prin firul Jack de 3.5 mm, daca ramai fara baterie sau vrei un semnal mai bun. 

Au o frecventa de raspuns cuprinsa intre 20 si 20.000 Hz.

Au o autonomie foarte buna – 40 de ore. 

Vin cu o serie de caracteristici cheie importante (microfon, butoane, sunt pliabile).

 

Dezavantaje:

Pentru cei care nu sunt obisnuiti cu difuzoare care sa le acopere in totalitate urechile (40 mm), pot fi destul de incomode aceste casti, deoarece pot da o usoara senzatie de disconfort. Totodata, nu sunt prea recomandate nici cand afara e foarte cald, deoarece vei transpira si mai mult si nu e tocmai placut. 

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

Aceste casti Bluetooth, wireless, de la Skullcandy sunt de tip Over Ear, ceea ce inseamna ca vor acoperi in totalitate urechile. E un lucru apreciat mai ales pentru gameri sau pentru persoanele care vor ca zgomotele din fundal sa fie izolate cat mai bine. Sunt frecvent intalnite si la DJ, dar si la oamenii care pur si simplu vor calitate cand vine vorba de o pereche de casti. 

 

Device-urile despre care vorbim acum sunt wireless, pentru a te scapa de fire care sa te incurce, sa se rupa si sa se incalceasca prin buzunare, dar, in eventualitatea in care ramai fara baterie sau sunt anumite probleme cu semnalul, ai inclus si un fir cu Jack de 3.5 mm pe care-l poti conecta si le poti intrebuinta in modul clasic. Astfel, nu vei ramane fara posibilitatea de a le folosi cand ai cea mai mare nevoie. 

Frecventa de raspuns la care functioneaza aceasta pereche de casti este cuprinsa intre 20 si 20.000 Hz. Acest lucru inseamna ca vor fi redate cu usurinta atat sunetele care au frecvente mai scazute, cat si cele mai inalte, ceea ce contribuie la o calitate superioara a continutului pe care-l auzi. 

Din moment ce iti cumperi casti wireless nu trebuie sa treci cu vederea autonomia pe care o ofera. Daca nu vrei sa le tii toata ziua la incarcat, acestea au marele avantaj al faptului ca te pot ajuta sa te bucuri de muzica preferata pentru circa 40 de ore. Deci, nu va trebui sa le alimentezi in fiecare zi, ci o data la 2-3 zile. 

In eventualitatea in care te gandesti sa folosesti castile acestea pentru a vorbi la telefon, ele sunt potrivite si pentru astfel de activitati. Au incorporat un microfon care va ajuta la emiterea unui sunet de calitate, astfel incat sa te intelegi cat mai bine cu interlocutorii. Alte detalii importante sunt legate de design. 

Aceste dispozitive sunt negre, usor de integrat si se pliaza cu usurinta pentru a ocupa putin loc. Pe suprafata lor vei regasi si butoane functionale, care vor contribui la reglarea volumului si la a basului. 

 

Concluzie:

Merita sa cumperi aceste casti daca vrei sa te poti bucura si de tehnologia wireless, dar si de posibilitatea de a asculta prin fir. Ele acopera in totalitate urechile, pentru un plus de izolare fonica (chiar daca nu sunt confortabile pentru toti), redau sunete dintr-o plaja de frecvente mare (20-20.000 Hz), au microfon, sunt pliabile si vin cu o autonomie ce ofera pana la 40 de ore de functionare. 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre