Pareri despre castile wireless SteelSeries Arctis 7

Am modificat articolul ultima data pe: 07.04.20

 

Avantaje:

Sunt recomandate gamerilor, avand caracteristici demne de apreciat cand vine vorba de calitatea sunetului.

Au incorporat un microfon de calitate, pentru conversatii clare cu ceilalti jucatori.

Autonomia bateriei este de 24 de ore. 

Pentru o conexiune cu adevarat stabila folosesc un transmitator wireless si pot fi legate si prin fir. 

Sunt dotate cu o rotita pentru reglarea volumului si buton pentru ChatMix Dial. 

 

Dezavantaje:

Pentru a fi conectate cu dispozitivul dorit au nevoie de un transmitator wireless, care se leaga la randul sau la PC/Xbox/laptop etc., asadar nu sunt potrivite pentru a fi utilizate la telefoanele mobile inteligente, MP3-uri si asa mai departe. Totodata necesita si o investitie financiara semnificativa (peste 800 lei conform pretului afisat la ora actuala pe site-ul de achizitie), deci, pregateste un buget ceva mai generos.  

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

Aceste casti sunt special realizate pentru gameri si sunt capabile sa ofere o calitate audio care sa-i satisfaca si pe cei mai pretentiosi utilizatori. Utilizeaza o frecventa de 20-20.000 Hz, pentru a reda o plaja variata de sunete si folosesc tehnologii de ultima generatie, precum DTS Headphone:X v2.0, pentru claritate cat mai buna, fara distorsiuni. 

 

 

Marea majoritate a gamerilor converseaza cu alti jucatori in timp ce se bucura de o astfel de activitate. Cu ajutorul acestor casti poti avea parte de convorbiri clare si placute, in care interlocutorii sa te auda cat mai bine, fara zgomote de fundal sau alte inconveniente. Micorfonul folosit e unul bidirectional, ClearCast, care e cunoscut a fi unul dintre cele mai performante in gaming. El e retractabil, astfel incat sa nu te incurce atunci cand nu ai musai nevoie.

Pasionatii de jocuri pe PC si console pot avea sesiuni de activitate foarte lungi, care se prelungesc la un numar mare de ore. Unii stau poate chiar si 15-18 ore pe zi in faza unui computer. Pentru a nu avea grija autonomiei, bateria da pana la 24 de ore de utilizare, ca tu sa te bucuri de calitatea acestor casti fara a le folosi cu fir.

Castile aduse acum in discutie folosesc un receptor propriu pentru a emite semnalul. Acesta nu e un lucru neplacut pentru gameri, deoarece ofera calitate si stabilitate, dar si o raza de actiune mai generoasa fata de marea majoritate a modelelor wireless – 12 metri. In plus, in eventualitatea in care se intampla sa ramai fara baterie, poti folosi in orice moment cablul cu Jack de 3.5 mm. 

Pe suprafata cupelor care compun aceste casti vei observa ca exista si o serie de butoane. Ele sunt foarte utile la reglarea volumului si nu ne referim aici doar la cel pe care il auzi in difuzoare in mod normal cand vine vorba de coloana sonora, de instructiuni, poate de muzica pe care o asculti si asa mai departe. Aceste device-uri vin cu un buton ChatMix Dual, care contribuie la echilibrarea volumului cand vine vorba de joc si de ceea ce discuti pe chat cu alti gameri. 

 

Concluzie:

Acestea sunt casti wireless pentru gaming, nu pentru telefon sau alte device-uri folosite la redarea muzicii. Ele vor surprinde cu un sunet de calitate, te vor ajuta sa ai conversatii placute si sa emiti un continut audio clar, fara distorsiuni. Au nevoie de receptor pentru a fi conectate, dar acest lucru nu face altceva decat sa imbunatateasca stabilitatea conexiunii. 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre