Pareri despre HP 250 G6

Am modificat articolul ultima data pe: 01.04.20

 

Avantaje:

Sistemul e rapid pentru continut multimedia si uz business, fiind prevazut cu o placa video dedicata. 

Prezinta o baterie care rezista pana la 10 ore de intrebuintare, inainte de a necesita o noua incarcare. 

Vine echipat cu un sistem de operare accesibil maselor, scutind achizitii aditionale. 

Designul este portabil, cu o greutate minima si dimensiuni productive. 

Are un pret accesibil pentru configuratia oferita. 

 

Dezavantaje:

O problema constanta remarcata de majoritatea cumparatorilor este calitatea ecranului, care se arata insuficient de luminos, culoarea si contrastul avand de suferit in special in conditii de lumina puternica, unghiul de vizibilitate fiind redus la 90 de grade, garantia acumulatorului fiind de doar 6 luni iar cititorul de carduri ar putea fi mai rapid. 

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Pentru intrebuintare multimedia sau business, dar si pentru putin gaming pe fuga este util un astfel de laptop de la HP, care raspunde bine la comenzi desi, raportat la cerintele si calitatile componentelor existente in prezent, poate fi considerat mai slab. 

Puterea sa de procesare vine de la Intel, modelul i5 – 7200U avand doua nuclee fizice si patru threaduri, fiind capabil sa atinga o frecventa maxima de 3.1 GHz, cu un cache de 3 MB pentru a avea mereu acces la datele recent vizualizate. 

Alaturi de 8 GB memorie RAM DDR4, sistemul reuseste sa ofere viteze foarte bune de calcul, fara a se poticni atunci cand sunt deschise mai multe aplicatii sau pagini de browser. Conformatia tehnica este rotunjita de un SSD de 256 GB, rapid in accesarea informatiilor stocate, si de o placa video AMD Radeon 520 cu 2 GB memorie, capabila sa duca jocuri care nu detin un grad ridicat de elemente grafice si programe uzuale de editare, creare sau programare. 

Unul din punctele forte ale modelului este chiar acumulatorul format din patru celule, pentru care va fi necesara incarcarea dupa 10 ore de intrebuintare, cel putin la inceput. Este de luat in considerare faptul ca aceasta valoare poate fluctua in functie de numarul de aplicatii deschise, luminozitatea ecranului si setarile de putere. 

Deoarece o mare problema in vederea intrebuintatii laptopurilor dupa achizitie este lipsa unui sistem de operare, HP a luat act de acest lucru si livreaza modelul G6 250 cu Windows 10 Home edition preinstalat, pentru ca utilizatorul sa nu fie nevoit sa cumpere unul si pentru a avea acces imediat la conturile si aplicatiile obisnuite si specifice acestui OS. 

Modelul de laptop este apreciat pentru greutatea manevrabila, de 1.86 kilograme, fiind ajutat de un sasiu din plastic argintiu cenusiu, cu un finisaj texturat. In acelasi timp, acest material ajuta si la mentinerea unui pret accesibil pentru cumparatorul in cautarea unui dispozitiv pentru serviciu si utilizare acasa ori pentru un student. Dimensiunea de 15.6 inch a display-ului ajuta la portabilitatea sa, dar si la o vizibilitate buna a informatiilor, care vor fi suficient de mari pe ecran. 

Nu in ultimul rand, unul din avantajele sale este chiar pretul, care permite achizitia de catre o varietate de cumparatori si necesitatile lor uzuale. Prin folosirea unor componente echilibrate si a unor materiale accesibile, dar cu un fler premium, HP reuseste sa mentina un cost de achizitie acceptabil, de care cumparatori sunt multumiti. 

 

Concluzie

Cu toate partile sale pozitive si negative, modelul de laptop HP 250 G6 cu procesor i5 din a saptea generatie se dovedeste un ajutor de nadejde pentru proiecte si chiar gaming usor, dispunand de componente echilibrate, punctul sau slab fiind display-ul lipsit de luminozitate si unghiuri largi de vizibilitate, un lucru ce poate fi trecut cu vederea, avand in vedere pretul accesibil. 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre