Pareri despre imprimanta Brother DCP-L2512D

Am modificat articolul ultima data pe: 18.09.20

 

Avantaje:

Iti pune la dispozitie si functii precum scanare si copiere, fiind un model multifunctional. 

E o imprimanta cu laser, aceasta tehnologie oferind o calitate superioara. 

Are viteze de lucru bune, pentru a nu astepta foarte mult. 

E dotata cu functia Duplex automat si are butoane intuitive ce ajuta la setari. 

Utilizarea ei e prietenoasa cu mediul inconjurator. 

 

Dezavantaje:

Este o imprimanta care poate fi intrebuintata doar pentru a lista pagini alb-negru, nu si color, ceea ce nu e prea placut pentru cei care vor sa aiba la dispozitie mai multe nunante. Totodata e destul de voluminoasa – 410 x 398.5 x 272 mm si are o greutate de 10.3 kg, fiind destul de dificil de manevrat, daca nu poti sa o tii la indemana si vrei sa o muti frecvent.

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

In mod normal, imprimanta este un device care printeaza diverse pagini. Insa, din ce in ce mai des intalnim si ne dorim modele care sa ne ofere si posibilitatea de a scana sau xeroxa. Asa se intampla si cu device-ul despre care vorbim acum. Cu ajutorul lui vei putea sa te bucuri si de alte functii, pentru a folosi aparatul tau in actiuni cat mai diverse. 

Referitor la rezolutia cu care sunt realizate aceste proceduri, ai asa: 600 x 600 dpi la copiere si imprimare si 1200 x 1200 dpi la scanare. 

Tehnologia laser prezenta la acest dispozitiv este una moderna, ce va surprinde prin calitatea sa, mai ales cand e vorba de text. In plus, nici nu permite uscarea tusului, daca printerul nu e folosit o perioada, asa cum se intampla la modelele cu jet de cerneala. Initial, vei primi in pachet cartuse compatibile, cu cip, pe care le poti utiliza pentru o scurta perioada, dupa care, vei avea nevoie de altele noi, de tip – Brother TN-2411, Brother TN-2421 sau Brother DR-2401.

Daca volumul de lucru e ceva mai mare si nu doresti sa astepti foarte mult pentru a fi efectuate actiunile dorite, afla ca la copiere, viteaza de lucru va fi de 30 ppm, iar la imprimare aceasta variaza intre 15 si 30 ppm, in functie de cat de mult text este pe o pagina. Sunt valori bune, demne de apreciat. 

Duplexul automat este o functie ce ofera un mare avantaj pentru acest device. Ppresupune scanarea cu usurinta a paginilor, fata-verso fara a fi nevoie sa le mai intorci tu. E o caracteristica foarte utila mai ales atunci cand vorbim de foarte multe pagini, asa cum se intampla la arhivarea documentelor, de exemplu. Mai ai disponibile si o serie de butoane intuitive, care te vor ajuta sa dai rapid comenzile dorite. 

Cei de la Brother au grija de mediul inconjurator, motiv pentru care, aceasta imprimanta e realizata in asa fel incat sa reduca cat de mult impactul negativ pe care l-ar putea avea asupra acestuia, ceea ce inseamna ca va avea o eficienta de consum foarte buna, certificata prin standardul Energy Start.

 

Concluzie:

Daca vrei sa cumperi o imprimanta (aici sugestii comparate), acest model e unul cu laser, care printeaza doar monocrom, dar iti da posibilitatea si de a scana sau xeroxa. E o varianta cu functii utile precum Duplex automat, lucreaza cu o viteza care nu te va lasa sa astepti mult pentru a oferi rezultatele dorite si e prietenoasa cu mediul. 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments