Pareri despre imprimanta Canon Pixma MX-495

Am modificat articolul ultima data pe: 18.09.20

 

Avantaje:

E o imprimanta multifunctionala (printeaza, scaneaza, copiaza).

Are caracteristici bune in ceea ce priveste manevrarea hartiei. 

Poate fi conectata atat prin fir, cat si prin wireless, avand posibilitatea de a da rapid comenzi de pe telefon, tableta sau laptop. 

Fiind un model cu jet de cerneala e recomandat si pentru a lista imagini. 

Are functii utile precum Duplex manual, ADF, fax. 

 

Dezavantaje:

Imprimanta aceasta e un model destul de voluminos, masurand 435 x 295 x 189 mm si avand o greutate de 5.9 kg, motiv pentru care va ocupa mult loc daca vrei sa o tii pe birou, si e destul de dificil de manevrat daca vrei sa o aduci aproape doar cand ai nevoie. In plus, fiind un model cu cerneala, aceasta se usuca daca device-ul nu e folosit in permanenta. 

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

Cand vrei sa cumperi imprimante (aici o lista comparativa), multifunctionalitatea lor e un criteriu pe care trebuie sa il urmaresti, daca doresti sa poti realiza cu ajutorul lor mai multe actiuni. Aceasta despre care vorbim acum nu e un simplu printer, ci un device care iti poate scana documente in format maxim A4, la o rezolutie de 600 x 1200 dpi, dar si xeroxa, avand o viteza de 3.6 ipm si posibilitatea de zoom de la 25 la 400%. 

Multi sunt interesati si de caracteristicile legate de manevrarea hartiei, iar aici, dispozitivul sta foarte bine. Are o tavita de intrare cu o capacitate de 100 de coli, iar acestea pot avea o grosime cuprinsa intre 60 si 163 g/mp. Poti asadar sa listezi si poze pe hartie mai groasa, dar si simple pagini cu ce te intereseaza. 

Pentru a avea parte de o experienta cat mai placuta, dar si diversa, aceasta imprimanta iti pune la dispozitie intrebuintarea prin fir, dar si prin wireless. Astfel, vei putea sa trimiti cu usurinta de fiecare data la scanat/listat documentele pe care le ai in diverse device-uri in spatii de stocare ca Google Drive, OneDrive, Dropbox, cu ajutorul aplicatiilor Air Print si Google Cloud Print. 

Daca iti doresti sa imprimi si poze, atunci ai gasit varianta ce poate fi potrivita pentru tine. Grosimea colilor folosite trebuie sa fie de maxim 163 g/mp, cum am amintit anterior, iar aplicatia PIXMA Cloud Link iti va veni in intampinare pentru a lista poze direct de pe retelele de socializare. Calitatea fotografiilor e data de faptul ca e un device ce foloseste jet de cerneala, iar o astfel de tehnica ajuta la obtinerea unor rezultate demne de apreciat. 

Caracteristicile cheie prezenta la aceasta imprimanta reprezinta un alt motiv pentru care multi o aleg. De exemplu, functia ADF va permite alimentarea automata cu 20 de coli, care vor fi folosite la scanat, copiat si trimis faxuri mai rapid, Duplexul manual va imbunatati experienta legata de scanarea fata-verso, ecranul LCD va ajuta la efectuarea cu usurinta a setarilor. O alta functie utila e cea de expediere faxuri, de folos mai ales in companii.

 

Concluzie:

E o imprimanta multifunctionala, ce poate fi utilizata atat prin fir, cat si wireless, iti pune la dispozitie posibilitatea de a da comenzi de pe diverse device-uri si datorita faptului ca lucreaza cu jet de cerneala poti printa si fotografii. Totodata, iti ofera si functii utile (expediere fax, Duplex manual, ADF) si tipareste atat color, cat si monocrom.

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments