Pareri despre imprimanta Canon PIXMA TS3150

Am modificat articolul ultima data pe: 18.09.20

 

Avantaje:

E o varianta accesibila financiar si potrivita mai ales pentru elevi/studenti si micile companii. 

Device-ul acesta e un model multifunctional.

Se conecteaza atat prin fir, cat si prin wireless si este usor de instalat. 

Ofera printuri de calitate foarte buna atat color, cat si monocrom, gratie tehnologiei inkjet.

Designul ii permite sa fie usor de integrat pe orice birou. 

 

Dezavantaje:

Fiind o imprimanta cu jet de cerneala, ea vine din start cu dezavantajul faptului ca daca nu e intrebuintata o perioada, tusul se usuca si apoi trebuie inlocuit. Totodata, este un model destul de lent, functionand cu o viteza de 7.7 ppm la imprimarea monocrom si 4 ppm la cea color si produce un zgomot destul de mare.

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

Aceasta imprimanta vine in intampinarea persoanelor care nu au un volum foarte mare de lucru, fiind recomandata in cazul celor care urmeaza cursurile anumitor institutii de invatamant, in mediul educational pentru a face tot felul de materiale, dar si in micile companii. 

Are un volum de printare recomandat de 1500 de coli pe luna, deci nu iti imagina ca vei fi prea limitat/a din acest punct de vedere. Ea nu necesita o investitie financiara extrem de mare, motiv pentru care e potrivita si pentru cei cu un buget mai limitat. Multifunctionalitatea acestui model de imprimanta este un alt avantaj pe care ea il are. El nu doar printeaza (4800 x 1200 dpi), ci poate fi folosit si pentru a xeroxa diverse pagini (216 x 297 dpi) sau pentru a le introduce in sistem prin scanare (600 x 1200 dpi). 

Device-ul acesta e unul ce poate fi instalat cu mare usurinta si vei vedea asta dupa ce il primesti si parcurgi manualul. Vei avea in pachet toate cele necesare pentru a-l pregati de lucru. El e compatibil cu sistemele de operare Microsoft Windows 7/8.1/10, MacOS 10.10.5-10.11/10.12, dar si Android, iOS si Windows 10 Mobile. Se poate conecta atat prin cablu clasic, cu interfata USB, cat si prin intermediul tehnologiei wireless.

Pentru a functiona in mod corespunzator, aceasta imprimanta foloseste tehnologia inkjet. Ea ofera calitate atat la printurile color, cat si la cele alb-negru si iti va furniza rezultate demne de apreciat si atunci cand vrei sa listezi imagini. Totul poate fi facut in format maxim A4, care e cel mai popular. 

Un ultim avantaj pe care dorim sa-l aducem in atentia ta face referire la design. Aceasta imprimanta este de culoare neagra, ceea ce inseamna ca e practica si se integreaza cu usurinta pe orice birou, indiferent de stilul in care acesta este mobilat. In plus, nici nu ocupa foarte mult spatiu, in eventualitatea in care vrei sa o tii pe masa de lucru, pentru a o avea mereu la indemana, deoarece masoara 316 x 435 x 145 mm. 

Greutatea cu care vine e de 3.9 kg, ceea ce nu e o valoare atat de mare, deci, o poti manevra si depozitat cu destul de multa usurinta.

 

Concluzie:

Aceasta este fara doar si poate o varianta demna de luat in seama, daca vrei sa cumperi imprimante bune, cu jet de cerneala, care sa fie capabile nu doar sa printeze, ci si sa scaneze, respectiv xeroxeze. Ea e putin cam zgomotoasa si lenta, dar are un pret de achizitie ce reprezinta un raport corect cand vine vorba de cost si calitate.

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments