Pareri despre imprimanta Epson L382

Am modificat articolul ultima data pe: 18.09.20

 

Avantaje:

E un model multifunctional, pentru a permite si scanarea, dar si copierea. 

Greutatea mica o face sa fie simplu de manevrat, iar dimensiunile reduse o ajuta sa se integreze cu usurinta pe orice birou.

Foloseste tehnologia inkjet si printeaza atat color, cat si monocrom.

Se alimenteaza cu consumabile accesibile financiar si simplu de gasit. 

Are caracteristici decente pentru o utilizare obisnuita, in ceea ce priveste manevrarea hartiei. 

 

Dezavantaje:

Imprimanta aceasta e destul de lenta, avand o viteza de 10 ppm la printurile color si 5 ppm la cele alb-negru. Totodata, ea se poate conecta doar prin intermediul unui cablu USB, care de multe ori nu este inclus in pachetul de achizitie, ci trebuie cumparat separat, implicand un cost suplimentar. 

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

Probabil iti doresti putin mai mult de la o imprimanta, nu doar sa printeze. Ei bine, varianta despre care vorbim acum vine in intampinarea ta cu alte doua functii foarte utile: xeroxarea, pentru a multiplica anumite pagini si scanarea, in eventualitatea in care doresti sa introduci in laptop/PC/telefon etc. documente, poze si asa mai departe. Astfel vei avea parte de o experienta placuta, iar totul se face cu mare usurinta.Oricine isi comanda o imprimanta isi doreste sa o tina aproape, pentru a-i fi la indemana. Nu e foarte placut sa te ridici de la birou de fiecare data cand vrei sa o folosesti. Ei bine, aceasta are dimensiuni reduse (nu extrem de mici), care o fac sa poata fi integrata destul de usor pe masa de lucru, daca si aceasta la randul ei are marimi decente. Printerul are o lungime de 482 mm, o latime de 300 mm si o inaltime de 145 mm. Ca si greutate, cantareste doar 4.4 kg, ceea ce e in regula. 

Referitor la tehnologia de functionare, device-ul acesta e unul cu inkjet. Te va incanta cu rezultate foarte bune chiar si atunci cand vrei sa listezi fotografii, punandu-ti la dispozitie atat posibilitatea de a imprima color, cat si alb-negru. 

In privinta consumabilelor, mai intai trebuie sa stii ca acest model de device e de tip CISS, cu cartuse la vedere, iar durata de viata a acestora e una demna de apreciat – Black INK Bottle, 70ml – C13T66414A ~ 4500 pagini, Cyan INK Bottle, 70ml – C13T66424A ~ 7500 pagini, Magenta INK Bottle, 70ml – C13T66434A ~ 7500 pagini si Yellow INK Bottle, 70ml – C13T66444A ~ 7500 pagini. In plus, au si un pret foarte accesibil, pentru a nu face un efort financiar foarte mare cand vine vorba de achizitionarea lor.

In final, un ultim avantaj pe care dorim sa-l aducem in atentia ta e legat de manevrarea hartiei. Caracteristicile importante de aici sunt: tavita de intrare de 100 coli, cea de iesire de 30 de coli si greutatea foilor, care poate fi intre 64 si 95 g/mp. La o prima vedere poate ti se pare putin, dar, sa nu uitam ca vorbim de o imprimanta pentru acasa si pentru micile birouri.

 

Concluzie:

Daca vrei sa cumperi o imprimanta (aici lista noastra comparativa), ia in calcul si aceasta varianta, care va face fata cu succes elevilor/studentilor, dar si angajatilor din companiile ceva mai micute. Ea printeaza atat color, cat si alb-negru, e multifunctionala, are dimensiuni reduse si foloseste consumabile durabile si accesibile din punctul de vedere al pretului de achizitie.

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments