Pareri despre imprimanta HP Deskjet 3639

Am modificat articolul ultima data pe: 18.09.20

 

Avantaje:

Este un aparat multifunctional, potrivit pentru locuinta, dar si birou, daca nu e nevoie de un volum foarte mare de lucru.

Se poate conecta atat la retea, cat si prin wireless si are functii utile precum Duplex manual, ADF si control cu ajutorul ecranului LCD.

Fiind un model cu jet de cerneala, va da rezultatea foarte bune si in listat imagini.

Designul o ajuta sa fie usor de manevrat si de integrat pe birou. 

Consumabilele au un pret accesibil. 

 

Dezavantaje:

Este un model cu inkjet, ceea ce inseamna ca daca nu o folosesti un timp, tusul se poate usca, apoi va fi nevoie sa il schimbi pentru a putea continua sa o intrebuintezi. Nu are o viteza de lucru foarte mare, cand vine vorba de listat, 8.5 ppm, dar e totusi in regula, avand in vedere pretul ei de achizitie. 

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

Un prim avantaj al acestui device e acela ca face parte din categoria de imprimante HP multifunctionale. Asta inseamna ca vei putea folosi dispozitivul pentru a copia (20 ppm monocrom, 16 ppm color), imprima (8.5 ppm monocrom, 6 ppm color) si scana (la rezolutie de 1200 x 1200 pixeli). Va fi de un real folos elevilor/studentilor, dar si in birourile in care volumul de munca e de pana in 1000 coli pe luna. Pentru a o putea conecta cu usurinta la device-urile dorite, te poti folosi atat de fir, cat si de tehnologia wireless. Aceasta din urma e utila mai ales atunci cand vrei sa printezi direct de pe telefon sau alte dispozitive, dar si/sau cand folosesc mai multe persoane imprimanta. 

Pentru a avea o experienta cat mai placuta, iti stau la dispozitie functii precum Duplex manual (de ajuror la scanarea fata-verso), dar si ADF (ia automat colile pentru a le scana). Butoanele prezente pe suprafata ei sunt intuitive si usor de folosit, iar pe micul LCD iti vor aparea informatiile importante. 

Pentru a functiona, aceasta imprimanta foloseste tehnologia inkjet. Acesta e motivul pentru care e atat de accesibila financiar. Fiind un model cu jet de cerneala, ofera rezultate demne de apreciat si cand vine vorba de imprimarea pozelor. 

Un alt motiv pentru care multe persoane aleg aceasta varianta de printer consta in faptul ca are dimensiuni reduse. Ea are o lungime de 31 cm, o latime de 43.8 cm si o inaltime de 15.8 cm, fiind usor de integrat pe birou si permitand lucrul asupra colilor in format maxim A4. Greutatea acestei imprimante e de 4.17 kg, asadar nu va fi dificil de manevrat sau depozitat, in cazul in care nu o vrei mereu langa tine. Este de culoare alba, cu detalii albastre, fiind mai potrivita pentru spatiile cu un design mai modern. 

De obicei, persoanele care cumpara imprimante cu cerneala fac o astfel de alegere si pentru ca ele au consumabile ieftine si bune, la fel cum se intampla si cu cele necesare pentru acest model. Pentru pagini color vei avea nevoie de tonere F6U65AE HP 302, iar pentru monocrom F6U66AE HP 302, care pot fi achizitionate atat impreuna, cat si separat. 

 

Concluzie:

Iti recomandam aceasta imprimanta daca esti in cautarea unui device accesibil financiar, care sa te ajute atat la printat, cat si la xeroxat si scanat, care sa iti poata oferi rezultate alb-negru, dar si color. Problema sta insa in faptul ca cerneala se usuca rapid daca nu folosesti aparatul o anumita perioada. 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments