Pareri despre imprimanta OKI MC563dn

Am modificat articolul ultima data pe: 18.09.20

 

Avantaje:

Pentru a functiona, foloseste o tehnologie performanta, care da rezultate foarte bune (laser).

E un model multifunctional, pentru a-ti pune la dispozitie cat mai multe actiuni.

Are o serie de caracteristici cheie foarte utile (duplex automat, ADF, printeaza atat color cat si alb-negru etc.).

Are viteze de lucru bune, pentru a nu astepta mult rezultatele. 

Setarile se pot face destul de simplu, cu ajutorul ecranului si a butoanelor. 

 

Dezavantaje:

Aceasta imprimanta multifunctionala e un model potrivit mai mult pentru birou, deoarece ocupa mult spatiu (427 x 427 x 576 mm), nefiind usor de incadrat pe orice masa si cantareste destul de mult, 31 kg, ceea ce inseamna ca va fi dificil de manevrat. Unii utilizatori au remarcat faptul ca tonerul necesar functionarii este uneori dificil de gasit si are un pret de achizitie destul de mare.

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

Un mare avantaj al acestei imprimante e faptul ca pentru a functiona foloseste tehnologia laser. Ea permite obtinerea unor rezultate foarte bune, mai ales daca e vorba de printuri monocrom, nu necesita schimbarea prea rapida a consumabilelor si nu se usuca daca un timp nu ai nevoie sa imprimi. E o tehnologie durabila pe care multi si-o doresc la astfel de device-uri. 

Un alt motiv pentru care oamenii opteaza pentru aceasta imprimanta e acela ca e un model multifunctional. Asadar, pe langa faptul ca iti va permite sa listezi tot felul de documente, le poti si multiplica, dar si introduce in PC prin scanare. Mai ai la dispozitie si posibilitatea de a expedia faxuri, functie importanta mai ales pentru cei care vor acest produs pentru o companie sau o mica afacere. 

Device-ul acesta vine si cu o serie de caracteristici cheie foarte importante. Ele nu pot fi trecute cu vederea si te vor ajuta sa ai o experienta placuta si simpla. In primul rand, ai posibilitatea de a printa si color, nu doar alb-negru, ceea ce e un lucru bun si mai putin intalnit la modelele cu laser. 

Apoi, vei avea disponibile functii precum: duplex automat (scaneaza fata-verso), ADF (prin simpla apasare a unui buton incepe scanarea a 10-15 pagini), il poti conecta la reteaua de Internet pentru a putea trimite oricine documente la printat sau ai optiunea de a lista direct de pe un stick USB. 

In ceea ce priveste viteza cu care lucreaza sunt mai multe aspecte de luat in calcul. Imprimanta e gata de utilizare in doar 35 de secunde, copie 30 pagini intr-un singur minut si are aceeasi viteza si pentru listare, indiferent daca vorbim de color sau alb-negru. Faxurile se trimit si ele foarte rapid – 2 sec/pag. 

Un ultim avantaj pe care vrem sa-l amintim tine de modul in care se fac setarile, de felul in care sunt date comenzile necesare. Pentru asta vei avea la dispozitie un ecran LCD si o serie de butoane intuitive. Totul e mult mai simplu decat ai putea crede la o prima vedere. Daca nu stii ce anume fac diverse butoane, manualul de utilizare te va lamuri.

 

Concluzie:

E o imprimanta potrivita mai ales pentru birouri, deoarece e capabila sa functioneze rapid si sa furnizeze rezultate foarte bune chiar si atunci cand e utilizata un timp indelungat. Lucreaza cu ajutorul tehnologiei laser, are o multime de functii utile, dar ocupa destul de mult loc si consumabilele sunt costisitoare. 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments