Pareri despre imprimanta Samsung Xpress M2675F

Am modificat articolul ultima data pe: 18.09.20

 

Avantaje:

E o varianta multifunctionala, pentru a o putea folosi in multiple moduri. 

Foloseste tehnologia laser pentru a oferi calitatea de care ai nevoie. 

Are functii ce o fac sa fie usor de folosit (control cu ajutorul ecranului LCD, duplex manual, ADF).

Nu ocupa extrem de mult loc si nici nu cantareste foarte mult. 

Ofera un volum de printare foarte bun – 12.000 pagini/luna. 

 

Dezavantaje:

Aceasta imprimanta lucreaza cu hartie in format maxim A4, motiv pentru care nu e buna pentru cei care vor sa listeze afise sau alte materiale cu dimensiuni mai mari. Totodata, nu ofera mod de printare color, ci ai la dispozitie doar varianta alb-negru, iar cartusele sunt destul de scumpe, ceea ce nu e tocmai placut. 

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

Imprimanta despre care vorbim acum e un articol ce iti pune la dispozitie mai multe moduri de intrebuintare, fiind un device multifunctional. Acestea fiind zise, poti bineinteles printa, cu o viteza de 26 de pagini/min, la o rezolutie de 600 x 600 pixeli, ai posibilitatea de a scana la o rezolutie de 1200 x 1200 pixeli, dar si copia, cu o rapiditate de 26 pagini pe minut. Si sa nu uitam, daca doresti, si faxuri pot fi expediate cu ajutorul ei, viteza de transmitere fiind de 33.6 KB/s.

 

Pentru a te bucura de rezultate foarte bune, aceasta imprimanta functioneaza pe baza tehnologiei laser. Aceasta e renumita pentru faptul ca ofera calitate superioara cand vine vorba de printuri alb-negru, dar si pentru ca nu vei avea neplaceri (ca uscarea tusului) care sunt atat de frecvente la modelele cu jet de cerneala. Da, tonerele sunt mai scumpe, dar si dureaza mai mult.

Un alt avantaje pe care-l vei avea daca achizitionezi acest device tine de functiile pe care le are. Ele vor imbunatati experienta si te vor ajuta sa-l intrebuintezi simplu si rapid: duplex manual (util in scanarea fata-verso), ADF (introduci hartiile, in acest caz maxim 40 de coli, si ele vor fi scanate automat), control prin intermediul unui ecran LCD LED si a butoanelor intuitive, printare ECO (ajuta la economisirea hartiei, tonerului si energieie), dar si partajarea documentelor cu ajutorul unei aplicatii (Easy Document Creator). 

Da, aceasta imprimanta masoara 401 x 362 x 367 mm si cantareste 11.3 kg, dar nu e foarte mult, daca ne uitam la modele similare, care au aproximativ aceleasi caracteristici, insa ocupa mult mai mult loc si sunt mai grele. E bine sa-i gasesti un loc fix in care sa o asezi, dar arata destul de elegant pentru a o tine chiar intr-un loc foarte vizibil. 

Imprimanta adusa acum in discutie va fi de un real ajutor in companii, medii educationale, locuinte cu multi copii si asa mai departe, deoarece ea ofera un volum de printare de 12.000 pagini pe luna. Asadar, chiar daca o uzezi mult nu vei fi surprins/a de defectiuni din acest motiv.

 

Concluzie:

Aceasta imprimanta Samsung este multifunctionala, deci va fi un partener de nadejde si pentru a scana, xeroxa sau trimite faxuri. Vine in ajutorul tau cu functii utile, care o fac sa fie simplu de intrebuintat, nu e exagerat de mare si are un volum de printare de 12.000 pagini. Consumabilele sunt insa destul de scumpe, iar formatul maxim e A4.

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments