Pareri despre Kindle Glare 6

Am modificat articolul ultima data pe: 29.11.20

 

Avantaje:

Are un display care iti ofera o experienta placuta – ecran E-ink, diagonala 6 inch.

Iti va permite sa accesezi fisiere intr-o multime de formate si sa copiezi/descarci pe el pana la 4 GB de informatii.

Il poti utiliza cu ajutorul unui display cu touchscreen.

E confortabil de tinut in mana, datorita modului in care e construit.

Are un pret de achizitie accesibil. 

 

Dezavantaje:

Device-ul acesta trebuie folosit doar atunci cand ai in incaperea in care vrei sa citesti suficienta lumina sau cand esti afara si e zi, deoarece nu este dotat cu functia de iluminare proprie, care ar putea sa te ajute in astfel de situatii. Neplacut ar mai putea fi pentru unii si faptul ca e alb, ceea ce inseamna ca nu e foarte practic si se va observa rapid orice pata.

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

eBook-ul acesta iti va oferi o experienta foarte interesanta daca iti place sa citesti carti in format electronic. Paginile vor fi parcurse prin intermediul unui ecran E-ink, ce imita foarte bine foile unei carti clasice. Diagonala de 6 inch e suficient de generoasa pentru a vedea totul intr-un format suficient de mare, iar rezolutia de 167 ppi a display-ului e o caracteristica ce va oferi o claritate buna.

 

 

Avantajul faptului ca accepta o multime de tipuri de fisiere e un criteriu demn de apreciat, deoarece poti sa descarci sau sa copiezi in dispozitiv o multime de carti sau chiar si fotografii (PDF, DOC, TXT, MOBI, DOCX, PNG, JPEG, BMP etc.). Memoria de 4 GB va fi suficienta pentru tot ce iti doresti, astfel incat sa ai o multime de volume pentru tot concediu sau chiar pentru tot anul, deoarece poti sa pastrezi mii de carti.

Daca ai folosit vreodata un eBook reader cu taste, vei sti sa apreciezi cu adevarat faptul ca acesta despre care vorbim acum e cu touchscreen. El e simplu de utilizat si vei gasi rapid tot ce ai nevoie, fara a mai butona prea mult. Raspunde in timp foarte scurt, insesizabil, la comenzi, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta si pentru a nu trebui sa astepti pana cand iti sunt afisate rezultatele.

Kindle Glare 6 e un gadget ce iti usureaza modul in care lecturezi si pentru faptul ca are dimensiuni reduse, masurand doar 115 x 160 x 9.1 mm. Colturile sunt rotunjite, pentru design, dar si pentru confort. Greutatea pe care o are e de numai 161 grame, deci, va fi mai usor decat multe dintre carti. Uneori, chiar e obositor sa te bucuri de anumite romane, daca acestea au peste 400-500 de pagini. Cu un eBook insa, totul e mai simplu.

Un alt avantaj pe care vrem sa-l dezvoltam tine de costurile de achizitie. Acest produs e un eBook reader la un pret bun. Unii ar putea considera ca e putin cam scump, insa, daca luam in calcul caracteristicile display-ului, memoria, dimensiunile, formatele acceptate sau alte detalii precum wireless-ul, autonomia, culoarea sau modul in care e construit, chiar isi merita banii, deoarece raportul calitate-pret este unul corect.

 

Concluzie:

Acest eBook reader va surprinde intr-un mod placut pe toti iubitorii de lectura in format electronic, deoarece nu e obositor pentru ochi, ci e dotat cu un display E-ink de calitate foarte buna. Are functii utile, demne de apreciat (touchscreen, wireless), e confortabil de intrebuintat si accepta o multime de formate de fisiere.

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments