Pareri despre Kindle Oasis

Am modificat articolul ultima data pe: 29.11.20

 

Avantaje:

Rezolutia pe care o pune la dispozitie e una foarte buna, iar ecranul generos e de tip E-ink pentru a vedea totul intr-un mod cat mai clar. 

Are butoane pentru a derula paginile cat mai simplu si touchscreen pentru o navigare rapida. 

Bateria cu care e dotat device-ul iti va permite o utilizare de lunga durata cu o singura incarcare.

O functie utila pe care o are e iluminarea, pentru a citi chiar si pe timp de noapte. 

E un device rezistent la apa.

 

Dezavantaje:

E un eBook reader care are performante foarte bune, dar, pentru asta trebuie sa investesti destul de mult, pnetru ca e un model care are un pret de achizitie destul de mare, in comparatie cu alte variante din online. Ecranul nu e color, ci monocrom, in eventualitatea in care te astepti la astfel de caracteristici.

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE:

Acest Kindle Oasis, la pret bun, atrage in primul rand pentru faptul ca e construit in asa fel ncat sa imite modul in care arata paginile de carte si in formatul clasic. Are un display E-ink, ce pune la dispozitie o rezolutie de 300 ppi, ceea ce inseamna ca literele se vor vedea foarte clar, daca formatul in care sunt prezentate e unul optimizat pentru eBook. Diagonala display-ului e de 7 inch, dar per total e vorba de dimensiuni de 159 x 141 x 8.3 mm, asadar, totul iti va fi afisat intr-un mod confortabil.

 

 

Device-ul acesta poate fi accesat prin intermediul touchscreen-ului, ceea ce inseamna ca poti sa navighezi cu mare usurinta in meniu, pe Internet sau prin cartile pe care le citesti. Sunt insa prezente si butoane laterale, pentru a da paginile, astfel incat sa fie totul mai rapid si mai confortabil, deoarece acestea sunt pozitionate in asa fel incat sa iti fie cat mai la indemana. 

Vorbim acum de un eBook reader pentru pasionati, care ii va ajuta pe acestia sa citeasca volumele preferate in voie si sa uite sa-l incarce, deoarece bateria poate tine si pana la 6 saptamani, daca nu folosesti foarte mult iluminarea si wireless-ul. Daca insa mereu te bucuri de aceste dotari, in mod clar acumulatorii se vor epuiza mai repede. 

Uneori, ne place sa citim si pe timp de noapte, insa nu vrem sa deranjam persoana de langa noi aprinzand un bec. Ei bine, acest device are o functie care te va ajuta in acest sens – iluminarea. Astfel, poti sa parcurgi linistit/a paginile dorite cand cineva doarme alaturi de tine in aceeasi incapere, cand mergi pe timp de noapte in anumite mijloace de transport sau in tot felul de situatii de acest gen. Totul e optimizat in asa fel incat sa nu fie daunator pentru vederea ta.

Un ultim avantaj despre care vorbim e legat de rezistenta acestui model la apa. El e construit in asa fel incat sa nu fie afectat de lichide. Poate fi scufundat fara probleme la adancimi de peste 1 metru, acest lucru fiind garantat de standardul IPX8. Poate nu-l vei folosi sub apa, dar macar nu vei sta cu emotii daca ai scapat din greseala pe el un pahar cu ceva lichide. 

 

Concluzie:

Iti recomandam acest eBook daca iti doresti sa achizitionezi un dispozitiv electronic in care sa introduci o multime de carti si care sa iti permita afisarea lor intr-un mod cat mai placut si confortabil pentru vedere. Poate fi utilizat si pe timp de noapte, avand iluminare, este rezistent la apa si se foloseste prin intermediul touchscreen-ului si al butoanelor de pe laterale. 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments