Pareri despre Logitech G213

Am modificat articolul ultima data pe: 01.04.20

 

Avantaje:

Este un model pentru gaming – cu un design special al tastelor. 

Exteriorul este rezistent la stropi si lichide si se arata durabil in fata impactului. 

Nu ii lipsesc tastele multimedia, utile in jocuri. 

Iluminarea poate fi programata prin software in ce priveste culorile si tastele evidentiate in acest fel, permitand individualizarea modulului de joc in conformitate cu tipul sau titlul acestuia. 

Are un palm rest confortabil pentru utiilizator. 

 

Dezavantaje:

Pentru unii cumparatori un motiv de nemultumire este luminozitatea exacerbata  a becurilor LED ce notifica statusul Num Lock, Caps Lock, Game Mode si Scroll Lock, si, desi e un model cu membrana si nu unul mecanic, la apasari prea rapide va scoate un zgomot similar versiunilor mecanice care sunt, in mod traditional, mai galagioase. 

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE:

Pentru o sedinta de gaming, din cand in cand, care sa ofere o experienta similara unei tastaturi mecanice, dar fara zgomotul deranjant specific, utilizatorii vor alege optiuni cu membrana pentru modelul de la Logitech, caruia nu ii lipsesc caracteristicile clasice in acest sens, de la butoanele iluminate, prevazute cu program care sa schimbe si sa programeze fiecare LED in parte, functie despre care vom vorbi mai jos, si pana la un design prevazut cu palm rest si butoane suprainaltate, create special pentru jucatori. 

Tastele sunt construite in format Mech-Dome, pentru a fi apasate spre mijloc de fiecare data si a da un raspuns tactil rapid si receptiv, aratandu-se un articol iute in comenzi, care necesita o forta de actuatie de 50 de grame pentru apasare, in mod normal pastrandu-si silentiozitatea. 

Deoarece tastatura Logitech G213 este destinata jocurilor, va fi realizata dintr-un material durabil si va avea un design elegant, dar subtil, fara prea multe benzi LED sau diferente mari de culoare ori accente cromatice evidente. In schimb, este rezistenta la lichide varsate accidental, si se curata usor, murdaria neafectand suprafata butoanelor. 

Pentru a controla rapid volumul muzicii si al sunetelor, chiar si in timpul unui joc, sunt la indemana butoanele aferente, situate in partea dreapta sus, alaturi de acestea aflandu-se si taste pentru comenzile Play, Skip si Pause, utile mai ales in cazul programelor de cantece, dar  si pentru filme sau seriale. Astfel, jucatorul nu mai este nevoit sa iasa din aventura sa vizuala pentru a modifica setarile de sunet. 

Iluminarea este oferita de LED-uri individuale pentru fiecare tasta, iar programul Logitech Gaming Software permite utilizatorului sa foloseasca nu doar modulele de iluminare predefinite, ci sa isi programeze singur culoarea si modul de palpaire a LED-urilor, dupa cum doreste, precum si intensitatea lor. In acest mod, are la dispozitie setari care sa evidentieze butoanele folosit intr-un singur joc, spre a ii fi mai usor sa le foloseasca, de exemplu. 

Nu in ultimul rand, produsul este dotat cu un palm rest confortabil, ce face trecerea de la taste spre platforma biroului, astfel incat mana sa nu stea in cumpana si incheietura sa nu amorteasca in timpul jocurilor. 

 

Concluzie:

Oferind experienta unei tastaturi mecanice prin folosirea membranei de silicon, oferta aceasta de la Logitech isi gaseste public printre cei ce dispun de un buget limitat sau nu doresc sa investeasca sume consistente in perifericele intrebuintate, nelipsindu-i punctele cheie pentru jocuri, precum iluminarea si raspunsul tactil rezistent la apasare. 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre