Pareri despre Logitech G502

Am modificat articolul ultima data pe: 25.03.20

 

Avantaje:

E un model gandit special pentru a oferi performante bune gamerilor. 

Este realizat in asa fel incat sa fie cat mai confortabil si are un design interesant.

Butoanele sunt personalizabile, pentru a le seta dupa bunul tau plac.

Detine acumulator ce poate fi reincarcat si ofera autonomie de circa o luna.

Conexiunea dintre el si computer se face cu un receiver de mici dimensiuni sau cu un cablu USB inclus in pachet.

 

Dezavantaje:

Modelul acesta e unul bine realizat, insa, e recomandat persoanelor dreptace, datorita formei pe care o are si al modului in care sunt pozitionate butoanele. Avand in vedere faptul ca vorbim de un device ce va satisface cerintele celor mai pretentiosi utilizatori, gamerii, el are un pret de achizitie destul de mare.

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE:

Device-ul acesta e un mouse de gaming wireless gandit special pentru a da performante jucatorilor, indiferent de nivelul la care se afla acestia. El raspunde rapid la comenzi si se misca cu o viteza foarte buna, gratie senzorului ce ofera o rezolutiei de 16.000 DPI. 

Designul acestui produs e gandit in asa fel incat sa fie cat mai comod si simplu de intrebuintat. Are o carcasa subtire, ceea ce a facut posibil suficient spatiu pentru a fi integrate in interior tehnologii noi. 

E un device ce cantareste doar 114 grame si are dimensiuni de 132 x 40 x 75 mm, fiind usor de tinut in mana de catre dreptacii care au o palma cu o lungime de 19-20 cm. 

Daca vrei sa il simti si mai bine in palma, se livreaza impreuna cu doua seturi de greutati, pe care la adaugi sau nu, dupa cum ai nevoie. Acestea trebuie introduse intr-un orificiu special plasat pe partea din spate. 

Pentru a folosi acest gadget intr-un mod care sa iti fie cu adevarat util, poti sa personalizezi ceea ce face fiecare buton in parte, prin intermediul unei aplicatii. Aceasta din urma va fi simplu de utilizat, deoarece e intuitiva. In ea poti sa adaugi pana la 5 profile, cu preferintele fiecarui jucator in parte sau cu cele pe care le doresti sa le folosesti in diverse scopuri. 

Poti sa reglezi inclusiv viteza cu care se invarta rotita de scroll, in functie de precizia de care ai nevoie. 

Tastele sunt plasate in asa fel incat sa fie cat mai usor de accesat. 

Mouse-ul Logitech G502 se alimenteaza prin intermediul unui acumulator, deci, nu ai nevoie de baterii. Acesta se lasa la incarcat, dupa care va oferi o autonomie ce depaseste de multe ori chiar si 30 de zile. Depinde insa mult si de modul in care il utilizezi, daca il lasi deschis sau daca te folosesti de iluminare. Alimentarea se face cu ajutorul unui cablu USB pe care il vei gasi in cutia in care vine ambalat si mouse-ul.

Pentru a functiona cat mai bine, pentru a oferi un semnal bun si pentru a nu interfera cu alte device-uri, acest model foloseste un receiver cu unde radio, care contribuie la stabilirea legaturii dintre el si computer. Daca doresti, il poti intrebuinta si cu fir, in eventualitatea in care nu mai ai baterie sau vrei un semnal si mai bun. 

 

Concluzie:

E un mouse performant, potrivit pentru toti userii, indiferent de modul in care vor sa foloseasca un computer, deoarece are o rezolutie foarte buna, vine cu o multime de butoane care pot fi personalizate. El se alimenteaza printr-un cablu USB, deci, nu ai nevoie de baterii, poate fi utilizat atat cu fir, cat si fara, daca introduci in computer receiverul USB.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre