Pareri despre Logitech MX Master 3

Am modificat articolul ultima data pe: 25.03.20

 

Avantaje:

Poate fi un model apreciat nu doar in utilizari clasice, ci si in gaming, editari sau alte actiuni ce necesita actionarea rapida a anumitor functii.

Are caracteristici foarte bune in ceea ce priveste autonomia, fiind incarcat prin cablu.

Permite salvarea a trei device-uri diferite, astfel incat sa poti folosi acelasi gadget la mai multe computere.

Il poti utiliza prin wireless, Bluetooth sau fir. 

Butoanele sunt programabile si plasate astfel incat sa fie usor de accesat.

 

Dezavantaje:

Daca iti place acest mouse, il poti intrebuinta intr-un mod confortabil doar daca esti dreptaci, deoarece forma pe care o are il face sa fie imposibil de utilizat comod si la un nivel maxim de catre persoanele stangace. Este un model mai costisitor, deci, gandeste-te bine daca ai sau nu nevoie de acest gadget. 

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE:

Acesta e unul dintre cele mai bune mouse-uri wireless pentru persoanele care au nevoie de el pentru a lucra in tot felul de aplicatii grafice si de editare, pentru cei care utilizeaza un computer in mod clasic, dar vor sa aiba la indemana anumite comenzi, dar si pentru gameri, daca nu au nevoie de extrem de multe butoane. El detine o rezolutie ce poate atinge un prag minim de 200 dpi si maxim de 4000 dpi, pentru a regla viteza in functie de cum e necesar.

Un lucru care surprinde foarte placut la acest articol e legat de modul in care e alimentat. El e dotat cu un acumulator care la o incarcare completa ofera pana la 70 de zile de autonomie. Insa, daca nu ai timp sa astepti, deoarece ai nevoie urgenta de el, atunci in doar trei minute iti va da energia necesara pentru a-l putea utiliza intreaga zi. 

Interesant la acest device e si faptul ca pe el poti sa salvezi setarile de la trei dispozitive diferite. Mai exact, poti sa folosesti acelasi mouse, dar cu alte reglaje pentru viteza si butoane, pe computer, laptop si televizor. Totul e foarte simplu, si dupa ce salvezi dispozitivele respective, faci schimbul de pe unul pe celalalt prin simpla apasare a unui buton pozitionat pe partea din spate. 

Metodele prin care acest model de mouse se conecteaza la device-ul dorit sunt multiple, fiecare avand propriile avantaje si dezavantaje. De exemplu, poti opta pentru tehnologia Bluetooth, caz in care nu mai ai nevoie de receptor si fire, dar e necesat un device compatibil si pot exista pierderi de semnal. 

Apoi, mai poti alege varianta de receptor cu frecvente radio, ce presupune introducerea unui mic gadget USB intr-un port special si stabilirea unei conexiuni intre acesta si mouse. Semnalul va fi mai puternic, fara interferente, dar vei avea un port USB ocupat.

Si mai e bineinteles si optiunea prin fir, care e preferata de regula de gameri, deoarece ofera un semnal foarte bun si raspunsuri rapide. Vei fi insa limitat de lungimea cablului.

Un alt avantaj cu care vine acest mouse e faptul ca butoanele sunt programabile, pentru a putea personaliza totul fix pentru nevoile tale. Ele sunt plasate in asa fel incat sa fie mereu la indemana.

 

Concluzie:

La orice ai nevoie, modelul acesta de mouse iti poate fi de ajutor, de la navigarea pe Internet, la gaming sau grafica, avand o rezolutie de pana la 4000 dpi, butoane programabile, posibilitatea de a fi conectat prin Bluetooth, wireless sau fir si o autonomie foarte buna, ce iti va permite sa-l folosesti oricat ai nevoie, atat timp cat poti lua o pauza de trei minute pentru o incarcare rapida.

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre