Pareri despre Microsoft Mobile 1850

Am modificat articolul ultima data pe: 29.11.20

 

Avantaje:

E un model clasic, potrivit pentru cei care nu vor sa aiba un device sofisticat, cu multe functii si butoane.

Poate fi folosit atat de catre dreptaci, cat si de catre stangaci. 

Ofera un semnal bun, conectandu-se cu ajutorul unui receiver USB.

Bateria AA poate da o autonomie mai mare de 6 luni. 

E de dimensiuni reduse si are o constructie fina, fiind potrivit pentru femei sau barbatii care au o lungime a palmei mai mica.

 

Dezavantaje:

Mouse-ul acesta nu are butoane programabile, ci e un model clasic, simplu, cu doua taste pentru click dreapta si o rotita de scroll, deci, nu va fi de folos gamerilor sau celor care vor la indemana diverse functii pentru editare. Nu e un model care se inchide automat pentru a economisi bateria, ci trebuie sa-l stingi tu, cu ajutorul unui buton.

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE:

Produsul acesta e potrivit pentru persoanele care nu folosesc computerul pentru gaming, grafica sau tot felul de aplicatii dificile, ci vor pur si simplu sa poata naviga prin sistem, pe Internet sau sa foloseasca programe de baza, care nu au nevoie de o multime de functii ce pot fi la indemana prin intermediul butoanelor programabile. E un model ce are incorporat un senzor optic ce da o rezolutie de 1000 dpi si e usor de utilizat gratie celor doua taste pentru click si a rotitei de scroll. 

 

 

Cand vrei sa cumperi un mouse wireless (aici o lista comparativa) trebuie sa fii mereu atent/a sa fie un model potrivit pentru mana cu care il vei intrebuinta. Cel mai bine e sa optezi pentru modele ambidextre, asa cum e acesta despre care discutam acum. El poate fi utilizat de oricine are nevoie, fiind construit in asa fel incat sa fie confortabil pentru ambele maini. 

Pentru a te bucura de rezultate foarte bune, fara intreruperi, device-ul acesta se conecteaza cu ajutorul unui receptor de tip USB, ce odata introdus intr-un port special va realiza o legatura puternica si mouse-ul nu va interfera cu alte dispozitive de prin jur. Daca pentru o perioada nu folosesti gadgetul, receiverul USB poate fi pastrat intr-un spatiu special, aflat sub capacul ce acopera bateria, astfel incat sa nu il pierzi si sa mai fie apoi imposibil de utilizat. 

Referitor la baterie, aceasta trebuie sa fie de tip AA. Daca o alegi in mod responsabil si apartine unui brand renumit, atunci te poate tine cel putin jumatate de an. Daca ai grija sa inchizi mouse-ul dupa ce nu il mai folosesti, poti sa te bucuri de energie mult mai mult timp. 

Designul acestui gadget nu e unul iesit din comun, ci dimpotriva, e foarte simplu. E de culoare neagra, e fabricat dintr-un plastic dur, dar suficient de fin pentru a avea un aspect elegant. Luand in calcul faptul ca dimensiunile sunt de 100 x 32.2  x 58.1 mm, recomandam acest device femeilor si barbatilor care nu au o lungime a palmei mai mare de 17 cm. Ca si greutate, cantareste doar 90 de grame.

 

Concluzie:

Daca vrei un mouse clasic, simplu, pe care sa nu dai foarte multi bani, iti recomandam acest model care e unul de calitate pentru activitati de baza, cu rezolutie de 1000 dpi, conectare prin receiver USB si alimentare cu o baterie AA. El e potrivit pentru o lungime a palmei de pana in 17 cm si este de culoare neagra.

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments