Pareri despre Pocketbook Inkpad 3

Am modificat articolul ultima data pe: 29.11.20

 

Avantaje:

Are un ecran E-ink de calitate, cu o dimensiune de 8 inchi si rezolutie de 300 ppi. 

E dotat cu display touchscreen, dar si cu butoane. 

Are o memorie generoasa (8 GB), ce poate fi extinsa (pana la 32 GB).

Poti reda si carti audio, prin casti sau speaker.  

Iluminarea e o functie prezenta, utila atunci cand vrei sa citesti in timpul noptii. 

 

Dezavantaje:

Caracteristicile intalnite la acest gadget ofera o experienta foarte placuta, insa, pentru asta va trebui sa investesti destul de mult, deoarece, fata de multe alte modele din online, acesta e ceva mai costisitor si nu multa lume si-l permite. Are o greutate 210 grame, iar daca il folosesti cu o husa poate fi mai obositor de tinut in mana o perioada indelungata. 

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE:

Caracteristicile ecranului reprezinta un mare plus cu care vine acest gadget. 

In primul rand vei fi surprins/a de dimensiuni, deoarece diagonala este de aproape 8 inch. Asadar, te vei bucura de o suprafata de lectura la fel de generoasa ca cea a unei carti medii. 

Apoi, claritatea este iarasi un mare avantaj, deoarece ea e data de rezolutia de 300 ppi, pentru a observa toate detaliile. La toate acestea se adauga si ecranul de tip E-ink, ce ofera o experienta similara cu cea data de o carte normala, in format hartie.

 

 

Sunt doua modalitati prin care poti sa folosesti acest device si anume: touchscreen si butoane. Navigarea in meniu se face cu usurinta daca te folosesti de functia tactila, deoarece pur si simplu apesi pe optiunea care te intereseaza. Pentru a lectura volumele favorite iti va fi insa multi mai comod sa te ajuti de butoane, deoarece sunt plasate in asa fel incat sa fie simplu de dat paginile.

Daca vrei o biblioteca virtuala cat mai mare, acest eBook iti ofera sansa sa o ai, pentru ca memoria cu care vine e una generoasa, de 8 GB. Si asta nu e tot. Daca nu e suficient pentru tine, cu ajutorul unui card o poti extinde pana la 32 GB. Astfel vei putea sa ai mereu cu tine si carti audio, muzica, poze sau ce altceva mai consideri a fi util. 

Exista persoane care prefera si sa asculte carti, nu doar sa le citeasca. Daca si tu faci parte din aceasta categorie, Pocketbook Inkpad 3 ar putea fi o achizitie buna pentru tine. Poti sa redai continutul fie prin speaker, fie prin casti, avand in acest sens o iesire audio. Astfel te poti bucura de lectura chiar si atunci cand vrei sa faci anumite treburi prin casa, cand calatoresti sau in tot felul de alte situatii in care e mai dificil sa parcurgi textul unui anumit volum.

Avantajul iluminarii e un alt lucru care-i incanta pe posesorii acestui gadget. Nu trebuie sa te mai dai jos din pat cand aproape adormi cu cartea in mana, pentru a stinge becul, nu mai deranjezi persoana de langa tine daca vrei sa citesti pana la miezul noptii sau mult dupa. Pornesti iluminarea si totul e mult mai simplu si placut.

 

Concluzie:

Daca vrei sa cumperi eBook reader (cateva modele listate aici) si cauti un model cu adevarat performant, atunci indreapta-ti atentia spre acesta, care te va surprinde cu: ecran de calitate, functii utile, design ergonomic si memorie generoasa, chiar daca necesita o investitie financiara ceva mai mare.

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments