Pareri despre Razer Cynosa Chroma

Am modificat articolul ultima data pe: 12.07.20

 

Avantaje: 

Tastele iluminate individual ofera posibilitatea personalizarii modulelor de joc in functie de titlul sau genul incercat. 

Are profile predeterminate de jocuri de lumini. 

Designul compact salveaza spatiu pe birou si este rezistent.

Tastele cu membrana sunt silentioase si raspund comenzilor fara delay. 

Are un pret accesibil pentru o tastatura de gaming. 

 

Dezavantaje:

Printre nemultumirile pe care le pot aduce in discutie cumparatorii se afla lipsa unor butoane macro predeterminate, din fericire cele existente putand fi programate pentru a modifica volumul sau luminozitatea, de exemplu, in timp ce unghiul de incliare poate fi insuficient pentru cei obisnuiti cu modele mecanice, care prezinta un raspuns tactil mai zgomotos. 

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Tastatura de gaming Razer Cynosa Chroma se axeaza pe piata produselor de buget, oferind performante de gaming bune raportate la pret si fiind dotata cu varietate in ce priveste starea RGB, avand in vedere ca fiecare tasta in parte este iluminata.

Imbratiseaza estetica specifica modelelor pentru jocuri video, nelipsindu-i luminile pentru ca si pe intuneric gamerul sa se poata descurca rapid, intr-o fractiune de secunda. Include si un program intitulat Synapse, care permite utilizatorului sa individualizeze beculetele in ce fel doreste, putand produce propriile module luminoase pentru fiecare tip de joc in parte, avand la dispozitie varianta de a lumina in anumite culori tastele specifice unui joc FPS, de exemplu. Pe langa optiunea de mai sus, tastatura vine echipata si cu propriile module predefinite pentru ca unui incepator sa ii fie mai usor sa aleaga, pentru inceput, jocurile de lumini preferate. Astfel, unei persoane care nu a mai avut de-a face cu o astfel de tastatura ii va fi mai usor sa se obisnuiasca si cu nuantele disponibile, si cu oportunitatile de personalizare. 

Se deosebeste de multe alte optiuni de gaming, la un pret bun, prin faptul ca are o infatisare mai domoala, fara panouri din plastic unghiulare, in forme si culori puternic contrastante, alegand, in schimb, negrul pentru sasiu si inlaturand orice bare colorate sau logo-uri proeminente, lasand doar sigla Razer in centru, sub butonul Space. 

Cand este indoita, tastatura nu da semne ca ar fi flexibila, fiind o optiune membrana rezistenta si la picaturi si lichide. In consecinta, un pumn ratacit nu o va distruge, iar un pahar de suc varsat nu va duce la fel de repede la stricarea sa. Designul clasic, ce nu iese in evidenta, face exact ce ar trebui – are grija ca produsul sa fie durabil si sa multumeasca utilizatorul. 

Pentru ca tehnologia de apasare nu este mecanica, ci cu membrana, nu se va caracteriza prin acele clickete deranjante pentru cei din jur, in special cand se aud noaptea. Va reprezenta o alegere ideala pentru gamerii “pasare de noapte” care au nevoie de liniste, mentinand experienta tactila necesara unui stil de joc bun. 

Avand in vedere ca e o tastatura de gaming de la un brand renumit pentru produsele sale exclusiviste, pretul sau mult mai accesibil comparativ cu al modelelor mecanice este de apreciat pentru posibilii cumparatori care dispun de un buget limitat. 

 

Concluzie 

Pentru pretul sau, este un articol foarte bun pentru gamerii care dispun de un buget limitat si doresc un produs de brand, cu un raspuns bun al tastelor, diversitate cand vine vorba despre setarile de luminozitate, dispunand de un profil jos si un design rezistent la stropi si picaturi, faptul ca prezinta taste cu membrana putand fi un inconvenient doar pentru cei ce prefera tastaturile pur mecanice. 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments