Pareri despre Razer Mamba

Am modificat articolul ultima data pe: 25.03.20

 

Avantaje: 

E un mouse performant, cu rezolutie de pana la 16000 dpi.

Functioneaza cu ajutorul unui receptor ce trebuie introdus in computer, pentru un semnal cat mai bun.

Butoanele sunt programabile si pozitionate in asa fel incat sa fie usor de accesat. 

Daca ai nevoie de un semnal si mai puternic, il poti conecta prin cablu.

Sta bine la capitolul design, fiind realizat intr-un mod ergonomic, avand culoarea neagra si iluminare RGB pe logo si rotita de scroll.

 

Dezavantaje:

Autonomia pe care o promite producatorul la acest model este de aproximativ 50 de ore, insa, in practica, daca il folosesti intens si cu iluminarea pornita, poate sa dureze si mai putin, ceea ce e neplacut pentru persoanele care nu vor sa-l utilizeze in timp ce se afla la incarcat.

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE:

Acest mouse Razer surprinde din start cu avantajul faptului ca are o rezolutie foarte buna. Aceasta e de 16000 dpi, ceea ce inseamna ca poti sa ai parte de o viteza foarte mare. Pentru a avea precizia dorita, acest indicator poate fi reglat. Astfel, vei putea sa te bucuri de o experienta de gaming foarte placuta, de finete cand lucrezi in programe de design grafic sau de o functionare optima cand pur si simplu pierzi vremea pe Internet. 

Pentru a-ti oferi un semnal cat mai bun, acest model se conecteaza la computer cu ajutorul unui device ce presupune functionarea pe baza de frecvente radio. E o varianta mult mai buna decat Bluetooth, de exemplu, deoarece nu exista intreruperi si nici interferente. 

Receptorul ce face posibila conexiunea este de mici dimensiuni, iar pentru a nu-l pierde atunci cand nu ai nevoie de el, il poti pastra intr-un spatiu special destinat lui, pe spatele mouse-ului. 

Fiind vorba de un dispozitiv potrivit pentru gaming, acest articol e dotat cu mai multe butoane, astfel incat sa ai la dispozitie simplu si rapid tot felul de functii. Acestea sunt programabile, astfel incat optiunile pe care le ai sa fie cele dorite de tine, nu altele gandite standard. Ele sunt pozitionate intr-un mod foarte util, astfel incat sa le poti accesa cu usurinta si rapiditate de fiecare data cand ai nevoie. 

Da, acest mouse este unul wireless, pe care-l conectezi, asa cum am spus mai sus prin intermediul unui receptor. Dar, daca acesta nu te multumeste, poti apela la firul inclus in pachet pentru a avea un semnal si mai bun. Poti face asta mai ales atunci cand nu mai ai baterie si acumulatorul s-a descarcat si nu vrei sa astepti pentru ca nu ai un alt mouse de rezerva.

In acest caz vorbim de un mouse Mamba, negru, care e dotat cu un grip lateral care-l face sa fie foarte confortabil. El e potrivit pentru dreptaci si, avand dimensiuni de 125.7 x 43.2 x 70mm, e recomandat pentru cei cu lungimea palmei de 19-20 cm. Aspectul placut al acestui device e imbunatatit si de prezenta iluminarii RGB pe sigla, dar si pe rotita de derulare.

 

Concluzie:

Ia in calcul achizitionarea acestui mouse wireless, daca nu vrei un device banal, cu 2 butoane si o rotita de scroll, ci unul performant, cu rezolutie buna, sapte taste programabile, conexiune prin receptor, dar si fir, baterie reincarcabila si un design simplu, elegant si ergonomic, ce sa iti permita o utilizare cat mai confortabila.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre