Pareri despre Redragon Dark Avenger

Am modificat articolul ultima data pe: 12.07.20

 

Avantaje:

Designul minimalist, cu 87 de butoane, ocupa mai putin loc pe masa. 

Jocurile de lumini pot fi alese de catre utilizator din 9 module predeterminate, fiecare tasta fiind iluminata de un LED. 

Constructia durabila si robusta foloseste un aliaj rezistent de ABS si metal. 

Nu lipsesc tastele multimedia pentru comenzi rapide. 

Butoanele au un raspuns precis, cu anti-ghosting, pentru ca la apasare multipla sa nu existe conflicte. 

 

Dezavantaje:

Precum majoritatea modelelor de tastatura mecanica, nu lipsesc si micile probleme, in acest caz pregnant fiind zgomotul metalic specific, produs atunci cand stabilizatoarele intra in contact cu plasticul, cand butoanele sunt apasate, lucru deranjant, in special, cand obiectul se foloseste noaptea, precum si posibilitatea ca tastele sa se blocheze, dupa putin timp de intrebuintare. 

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

Gamingul are cerintele sale asupra celor ce petrec ore in sir in fiecare zi in lumea virtuala, asa ca o tastatura Redragon mecanica poate fi utila unui jucator inrait in cautarea ustensilei perfecte de control. Modelul Dark Avenger se deosebeste de alte formule prin designul compact, format din 87 de taste, renuntand la cele din zona NumPad, intrebuintate, de obicei, de cei care lucreaza des cu numere. Astfel, utilizatorul va avea mai mult loc pe birou, pentru a face miscari mai ample cu mouse-ul, de exemplu. Pentru a personaliza experienta de joc, utilizatorul are la dispozitie nu mai putin de noua moduri predefinite de iluminare, de la cele statice si pana la variante mobile. Si, pe langa miscarea luminoasa si cromatica, poate fi ajustat si nivelul luminozitatii, pentru a nu fi prea puternic in cazul in care se doreste a pastra o atmosfera intunecata.

Cei care au incercat deja aceste optiuni sunt foarte multumiti de ele, neavand nevoie de un numar mai ridicat de tipuri de personalizare, reprezentand o alegere foarte buna pentru incepatorii intr-ale tastaturilor iluminate. 

Designul simplu, fara rama lata sau palm rest, este realizat din ABS rezistent, cu textura mata care protejeaza pe cat posibil impotriva zgarieturilor, sasiul fiind metalic, iar tastele in sine urmeaza un profil concav, ce ajuta la apasarea confortabila. Se mentine bine pe birou, parand mai greu decat este, ceea ce ajuta la stabilitate, produsul rezistand si la picaturile de apa ratacite sau umiditate. 

Desi e un model cu un numar limitat de taste, nu lipsesc cele multimedia (Fn) care vor putea fi intrebuintate pentru controlul rapid al volumului, printre altele. Confera un raspuns bun, avand o durata ridicata de viata, de minimum 50 de milioane de apasari, precum restul butoanelor. 

Cele 87 de butoane au anti-ghosting, ceea ce inseamna ca, atunci cand sunt apasate mai multe in acelasi timp, comenzile se vor contoriza, acest lucru datorandu-se switch-urilor individuale. Raspunsul tactil este precis si rapid, forta necesara apasarii fiind de 60 de grame, distanta maxima de apasare fiind de 4 mm. 

Pe langa rezultatele pozitive in gaming, modelul acesta va fi de succes si pentru un programator, o persoana care tasteaza mult ori un scriitor, printre altele, avand intrebuintare in variate arii de activitate. 

 

Concluzie:

Printr-un design clasic, simplu, o forma usor micsorata, ce pastreaza doar tastele importante pentru gaming, aceasta oferta de la Redragon atrage gamerii incepatori aflati in cautarea unui produs cu actiune mecanica, la pretul de achizitie cel mai la indemana lor fiind modelul cu switch-uri albastre, despre care se stie ca sunt cele mai zgomotoase de pe piata. 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments