Pareri despre Samsung T5

Am modificat articolul ultima data pe: 29.11.20

 

Avantaje:

Design atractiv, mic si foarte portabil;

Are o viteza foarte mare de transfer, ceea ce iti va scadea mult timpul dedicat acestei operatiuni;

Capacitate mare de stocare;

Asigura o buna protectie a datelor; 

 

Dezavantaje:

Desi sunt produse foarte rezistente si compacte, cu carcasa metalica, pe care le poti lua cu tine oriunde, aceste hard diskuri externe Samsung nu iti ofera protectie pentru apa si praf, astfel trebuie sa fii atent in caz ca ploua unde le depozitezi cand le transporti si sa le feresti de praf. 

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

In caz ca ai nevoie de un hard disk pe care sa il poti purta cu tine oriunde, atunci acest model este o alegere buna. Datorita dimensiunilor sale, lungime de 7,4 cm, latime de 5,73 cm si inaltime de 1, 05 cm, si cu o greutate de 51 de grame, poate incapea cu usurinta atat in buzunarul de la camasa/pantalon, cat si in rucsacul de la laptop. 

In plus, are carcasa metalica, de culoare neagra, cu margini rotunjite, avand un design placut, dar ofera si o buna protectie impotriva socurilor si vibratiilor. Garantia oferita de producator pentru persoanele fizice este de 36 de luni. 

Pentru persoanele care au nevoie sa transfere fisiere mari acest model este ceea ce le trebuie, avand nevoie de doar cateva secunde pentru un fiser de 1GB. Avand o conectivitate diversa, se va potrivi atat la un calculator mai vechi, cat si la modelele noi, dar poate fi utilizat si conectat la tableta sau smartphone. In pachet ai cablu USB tip A, USB 3.1 tip C gen 2, si cablu USB C la USB C. Vitezele de transfer sunt foarte bune ajungand pana la 540 MB pe secunda la citire si 515 MB pe secunda la scriere.

Iti pune la dispozitie 2 TB de spatiu de stocare, pentru a putea pastra tot ceea ce consideri ca este relevant pentru tine, fara a fi nevoit sa tot stergi fisierele mai vechi. Documentele importante, fisiere foto – video, inclusiv videoclipuri 4K sau fotografii realizate la rezolutie foarte mare, vor putea fi rapid accesate si transferate.

Datele tale vor fi in deplina siguranta, device-ul fiind dotat cu un sistem de criptare hardware a datelor, AES 256-bit, care poate fi deblocat doar prin introducerea parolei. Astfel esti linistit ca nimeni nu poate vizualiza datele pe care le ai decat cu permisiunea ta.  

 

Concluzie:

Este un produs din gama premium, dedicat utilizatorilor care au nevoie de capacitati mari de stocare, de rapiditate la transfer si care au nevoie sa isi poata vizualiza datele de pe orice device si sa poata lucra direct asupra fisierelor stocate. 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments