Pareri despre Seagate Expansion

Am modificat articolul ultima data pe: 29.11.20

 

Avantaje:

Interfata USB 3.0 ce asigura o viteza mare de transfer;

Capacitate mare de stocare de 4TB;

Instalare facila, chiar si pentru persoanele care nu au multa experianta;

Iti asigura un consum redus de energie, avand functii speciale pentru aceasta operatiune;

Pretul este bun in raport cu calitatea oferita;

 

Dezavantaje:

Principalul dezavantaj pentru acest HDD extern este dimensiunea destul de mare. Astfel are o adancime de 12,06 cm, o lungime de 17,6 cm si o inaltime de 3,66 cm, fiind de format 3,5 inch. Datorita dimensiunilor trebuie sa ai un loc dedicat pe birou, pentru a-l putea pozitiona in apropierea calculatorului, si ai nevoie de un rucsac sau o gentuta speciala pentru a-l putea transporta in conditii bune, neputand sa-l porti in buzunar. 

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Hard disk-ul dispune de doua conexiuni de tip USB, una 2.0 si una 3.0, ce asigura un transfer rapid de date pentru a nu pierde mult timp atunci cand iti vei dori sa copii fisiere de mari dimensiuni din hard-ul intern al calculatorului. 

Cu o capacitate de 4TB, acest HDD extern iti asigura un spatiu generos pentru a suplimenta capacitatea de stocare a calculatorului tau. Poti transfera fotografiile, filmele, fisierele audio, care pot influenta performantele calculatorului, ocupand o parte importanta a spatiului intern de stocare, dar si alte materiale fie ca le folosesti mai rar, fie ca ai nevoie sa le porti cu tine.

Nu ai nevoie de o persoana calificata care sa te ajute sa iti instalezi hard-ul extern, este foarte facil, avand doar cablul de alimentare ce trebuie conectat la o sursa de curent si cablul de transfer de date pe care il conectezi la calculator. Este compatibil cu sistemele de operare Microsoft Windows  7, 8, 10, fiind recunoscut dupa ce a fost conectat, fara a mai fi nevoie sa instalezi anumite softuri sau sa faci diferite configurari.

Hard disk-ul extern dispune de anumite functii care sunt incorporate si care ajuta la o buna gestionare a consumului de energie, pentru a nu incarca factura la energie.

Facand o analiza asupra performantelor oferite de acest device si raportat la pretul de achizitie, rezulta un produs la un cost foarte bun fata de alte produse din aceeasi categorie, pe care te poti baza pentru suplimentarea spatiului de stocare. In plus, pentru persoanele fizice ai o garantie de 24 de luni. 

 

Concluzie:

Avand in vedere ca ne referim la un hard disk extern de mare capacitate, cu o viteza buna de transfer, conectivitate performanta si usor de instalat, la care se mai adauga si un pret bun, de la un brand cu multa experienta in domeniu, este un model pe care te poti baza si te va ajuta sa pastrezi documentele, filmele, muzica etc. de care ai nevoie. 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments