Pareri despre WD Elements Portable

Am modificat articolul ultima data pe: 29.11.20

 

Avantaje:

Compact, foarte portabil si cu un design placut.

Te ajuta sa iti mentii toate fisierele, putand sa le stochezi cu usurinta pe acest Hard extern.

Compatibilitate buna cu sistemul de operare Microsoft Windows.

Conectivitate performanta pentru un transfer cat mai rapid de date.

Pret bun.

 

Dezavantaje:

Cablul de date ce vine in pachet cu hard-ul extern este scurt. Acest aspect se poate remedia prin achizitionarea unui alt cablu care sa aiba o lungime confortabila pentru tine, avand grija sa fie compatibil cu acest model. Daca nu vrei sa mai faci o alta achizitie poti sa il asezi pe consola in caz ca ai un desktop sau atunci cand lucrezi pe laptop cauta sa ai un spatiu destinat si pentru acest device. 

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Dimensiunile acestui hard disk extern sunt mici, avand o lungime de 11,1 cm, o adancime de 8,2 cm si o inaltime de 1,5 cm, ceea ce il face extrem de usor de transportat, putand sa il pui cu usurinta in rucsacul de la laptop sau chiar intr-un buzunar. In plus, are culoare negra, este mat cu o textura simpla si margini argintii, avand un design placut si comod.

 

 

Cu o capacitate de stocare de 1 TB, te ajuta sa iti poti transfera o mare cantitate de fisiere de pe calculator pentru ca acesta sa poata rula la viteza mare, fara a avea spatiul intern de stocare solicitat la maxim. Astfel iti poti pastra o mare parte din fisierele video, audio sau de date fara a fi nevoit sa mai stergi din ele, transferandu-le pe hard-ul extern.

Hard disk-ul are o compatibilitate buna cu sistemul de operare Microsoft Windows 10, 8.1, 7, dar si Mac, fiind usor de utilizat si comod. In plus, vine cu versiunea demo a unui program, WD SmartWare Pro, util pentru gestionarea documentelor in cloud. 

Conectivitatea este buna, oferind atat conexiune USB 2.0, cat si 3.0 pentru un transfer rapid de date de pana la 5 GB pe secunda, atat catre aceasta unitate, cat si de la ea, incadrandu-se astfel printre cele mai bune Hard Diskuri externe. Astfel poti transfera usor si rapid fisierele pentru a nu pierde mult timp cu acest aspect.

Pretul este foarte bun pentru performantele oferite si ai o garantie de 24 de luni pentru persoanele fizice cu posibilitatea de extindere la preturi foarte bune (3 ani sau 4 ani).

 

Concluzie:

Pret bun, transfer rapid de date prin USB 3.0, capacitate de 1TB, foarte portabil avand dimensiuni reduse etc., sunt doar cateva motive care ne determina sa iti recomandam acest produs. 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments