Pareri despre WD My Passport

Am modificat articolul ultima data pe: 29.11.20

 

Avantaje:

Capacitate de stocare mare, pentru a nu mai fi nevoie sa stergi fiserele mai vechi, dar la care tii, precum fotografii, filmulete, documente;

Asigura o buna securitate a datelor salvate; 

Garantie de 36 de luni;

Dimensiuni mici pentru a fi usor de transportat;

Are soft-uri instalate pentru o gestionare cat mai facila a datelor salvate;

 

Dezavantaje:

Avand carcasa din plastic cu model, simplu pe jumatate si cu dungi in diagonala pe cealalta jumatate, puternic colorat in albastru, este mai potrivit cu o persoana tanara sau pentru uz personal, decat pentru o persoana care lucreaza intr-un mediu de afaceri si are nevoie de prestanta. 

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Daca ai constatat ca laptopul sau calculatorul tau personal merge din ce in ce mai greu si nu mai ai spatiu de stocare este timpul sa te indrepti spre un hard disk extern, iar achizitionarea unui model din gama de HDD-uri portabile WD este o decizie buna. Acest model are o capacitate de stocare de 1 TB, astfel vei putea sa iti transferi o mare parte din documentele de date, fiserele video si audio, pentru a le putea avea tot timpul la dispozitie. 

 

 

Hard disk-ul este dotat cu un sistem de criptare a datelor, AES 256-bit, combinat cu un software performant WD Security care asigura confidentialitatea datelor. Astfel, chiar daca uiti hard-ul pe masa, sau iti este furat, fara parola de acces nimeni nu va putea vizualiza datele salvate.

Producatorul iti ofera o garantie de 36 de luni, fiind astfel un mod de a garanta ca produsul va functiona in bune conditii o perioada mai mare de timp si ca il vei putea schimba in caz de defectiuni.

Foarte usor, cantarind doar 170 de grame, cu o lungime de 11 cm, o latime de 8,15 cm si o inaltime de 1,63 cm poate fi transportat facil intr-un buzunar la rucsac sau la haina, avand astfel posibilitatea de a avea acces la date oriunde. Poate fi tinut cu usurinta in palma, iar cablul din dotare suficient de lung, iti asigura libertate de miscare. 

Ai deja instalate mai multe soft-uri care sa te ajute sa poti gestiona usor datele, precum WD backup – pentru a face o salvare la tot ce lucrezi pe calculator; WD Drive Utilities pentru a putea face usor conexiunile. De asemenea, este compatibil cu mai multe sisteme de operare precum Microsoft Windows 10, 8, 7. 

 

Concluzie:

Pret foarte bun, carateristici perfomante, siguranta pentru date, capacitate mare de stocare, mic si foarte usor de transportat sunt doar cateva motive care ne determina sa recomandam acest produs. 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments